Savršena i na plaži: Pet trikova za besprekoran izgled na odmoru

Na plus 35 zaista je teško izgledati doterano pa vam savetujemo da ove godine odbacite vodootporne maskare, pudere za plažu i slične preparate, pa se za savršen i opušten odmor pripremite unapred uz pomoć 5 malih trikova.

1. Obojite trepavice

Retke su sretnice obdarene gustim, tamnim trepavicama koje uvek izgledaju kao da su našminkane, ali i to se da promeniti. Umesto skupih i često nepouzdanih vodootpornih maskara ove godine probajte da pre godišnjeg odmora obojite trepavice u nekom salonu za lepotu. Postupak je relativno kratak i potpuno bezbolan, a šminka ti neće trebati narednih mesec dana!

2. Gel kreme

Ako imate problema sa masnom kožom, za vreme godišnjeg odmora u potpunosti pređite na gel kreme koje matiraju. Uz njih, svakih nekoliko dana nanesite hidratantnu masku i vaša koža će izgledati neverovatno.

3. Nabacite boju i pre plaže

Uz neki proizvod za samopotamljivanje možete da izgledate kao kraljica plaže i da se ne stidite prvog skidanja. Pažljivo ga nanosite nekoliko dana pre godišnjeg odmora i na plaži već prvog dana zablistajte u punom sjaju. Naravno, ne zaboravite da ponesete i piling kako bi se boja ravnomerno skinula.

(old_image)

4. Nikad više loša frizura

Jedna ste od onih devojaka čija kosa na plaži izgleda grozno? Nabavite zanimljive detalje za kosu i potpuno zaboravite taj problem. Šeširići, cvetovi za kosu, marame i hipi trakice u trenu će vas pretvoriti u kraljicu plaže.

5. Kratki nokti u ludim bojama

Zaboravi na duge nokte i geliranje - kratki nokti uvek su u modi, a lako ih je održavati. Sa sobom ponesite nekoliko lakova u ludim bojama i uživajte u opuštenom letu!

Izvor: index

Pogledajte još