Đoković i poznati za decu Srbije

Prvi reket sveta je prilikom izlaska na binu pozdravljen ovacijama od prisutnih.

"Ova organizacija napravljena je kako bi pomogla ugroženoj deci u Srbiji, ali i mališanima širom ostatka sveta. Uz pomoć prijatelja i porodice nadam se da ću uspeti da prikupim dovoljno novca olakšao život mladoj deci kojoj je pomoć potrebna", rekao je Đoković.

Novak i njegova devojka Jelena Ristić pridružili su se zvanicama iz džet seta, među kojima su vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson, legendarni Boris Beker, kao i Džerard Batler koji je samo dva dana ranije sdušno bodrio Endija Marija u finalu Vimbldona.

Na donatorskoj večeri je ogroman broj poznatih ličnosti iz svih svera života i šou biznisa. Očekuje se veliki broj zanimljivih ponuda za zainteresovane ponuđače.

Izvor: B92

Tako je legendarni gitarista Roling Stonsa Roni Vud ponudio svoju ličnu gitaru, dok je Džerard Batler ponudio 10.000 funti za 'izlazak' sa Džeremijem Pivenom.

Fondacija "Novak Đoković" organizovala je humanitarno veče u Londonu sa ciljem da poveća svest o problemima ranog razvoja dece u Srbiji i da obezbedi novac kako bi se još više investiralo u neophodne projekte, kao i izgradnju objekata Školica života.

Đoković će nakon poraza u finalu Vimbldona napraviti pauzu od nepunih mesec dana kako bi se potpuno odmorio i pripremio za letnju seriju turnira na američkom betonu - Montreal, Sinsinati i US Open.

Izvor: B92

Pogledajte još