Policajac radio sa 2 promila alkohola u krvi!

Saobraćajni policajac radio je na putu Niš-Pirot, kada je po nalogu načelnika PU Niš Srđana Grekulovića do njega došla kontrola.

Uniformisani saobraćajac bio je vidno pijan. Urađen je alko-test i policajac je "naduvao" 2,06 promila.

Pijani pripadnik saobraćajne policije odmah je povučen sa smene i automatski je suspendovan. Protiv njega će biti pokrenut odgovarajući postupak zbog teške povrede radne dužnosti, navodi "Telegraf".

Šef smene u zatvoru smenjen zbog pijanstva

Šef smene Centralnog zatvora u Beogradu G. P. smenjen je jer je na dežurstvo došao pijan, sa četiri sata zakašnjenja, piše Blic.

Suspendovanom nadzorniku koji živi u Loznici načelnik Predrag Ostojić ustupio je na korišćenje svoj apartman koji je nalazi u okviru zatvora da ovaj ne bi morao da putuje na posao. Međutim, G. P. to nije smatrao dovoljno dobrim razlogom da na svoje radno mesto dolazi na vreme.

Umesto u 19 sati uveče, u smenu je došao tek nešto pre ponoći. Došao je pijan. Kada je saznao šta se dogodilo, upravnik Grulović rekao je da je nadzornikov poslednji incident kap koja je prelila čašu. Pošto je potpisao njegovu suspenziju, rekao mu je da za sva pitanja može da se obrati načelniku i zabranio mu pristup zatvor, saznaje Blic.

(Izvor: B92 )

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.