JOŠ JEDNA UVREDA: Zašto Memo ne bi slikao Staniju?

Srećan je zbog trijumfa, ali njegova sreća još je veća jer će mu žena Lejla, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, posle sina, roditi i ćerku.
- Moja žena je anđeo. Znaš kolika je njena stražnjica, Dženifer Lopez pati da ima guzicu kao moja Lejla. Usne ima kao Anđelina Džoli. Severina je tanka za nju. Druge ženske ne mogu i neću da gledam.

Zbog čega si ušao u rijaliti kad ti je otac teško bolestan?
- Moj otac ima rak pluća i mozga. Ušao sam u rijaliti samo zbog svoje prijateljice, direktorke Pinka BiH Lajle Torlak, koja je uz mene već 10 godina. Tog dana kad sam ušao, mom ocu su operisali glavu. Imao je hirurški zahvat, a ja sam došao na Farmu jer Memo ne da svoj obraz.

Priča se da u Sarajevu imaš komforan život, veliku kuću...
- Moja žena je iz jedne od najjačih sarajevskih porodica.

Dobro si se udao?
- Nisam se udao. Radim 10 godina i moje slike imaju cenu. Otac mi je kupio stan od 700.000 evra. Pobedio sam u rijalitiju „Izgubljeni“ i zaradio pare. Ovih 50.000 evra, što ću dobiti kao nagradu, zaradim za mesec dana na slikama. Pare nisu problem, ima ih za one koji hoće da rade.

Koliko zaista košta jedna tvoja slika?
- Od 500 evra pa naviše. Pošto moja slika stoji u Svetskoj banci u Vašingtonu, budite sigurni da sam nešto napravio u životu.

Za koliko para bi prodao Stanijinu sliku?
- Ne bih nju slikao jer je kratka.

Često si plakao, neki su komentarisali da si emotivac, a neki da ti je to taktika.
- Da li je taktika što sam zaplakao pred vama? Kako mi kažemo, zalibo me racku ko šta misli. Došao sam na mala vrata, izašao na velika. Ja sam iskren.

Kog farmera bi rado pljunuo u lice?
- Nikog, zato što ne znam šta su pričali o meni. Moji najveći prijatelj s Farme su Ša i Era i za njih bih dao dva litra krvi ako treba. Ša će uzeti više para od mene, postao je megazvezda.

Pa i ti si, sad će ti se slike u Bosni više prodavati.
- Neću u Bosnu, hoću u svet.

Izvor: Kurir

Pogledajte još