Kineski horoskop: Šta vas čeka u narednom periodu

U godine Crne Vodene Zmije dominacija elementa zemlje u mesecu Braon Zemljane Ovce nije baš dobra jer se radi o dva nekompatibilna elementa zbog čega je moguć konflikt među osobama koje su potpuno različitih karaktera

Tokom ovog meseca dominira element zemlje sa 48%, vatra je zastupljena sa 9, dok je sa 3% zastupljen element drveta, pa su tako kao pravci sveta zastupljeni jug i istok ali je u stvari težište na sredini zemlje, grada, stambenog prostora, što odgovara elementu zemlje.

Šta ste u kineskom horoskopu?

Ako ne znate, možete proveriti ovde.

Zemlja simbolizuje sve što je produktivno, zemlja čini osobe ozbiljnim i spremnim da se suoče na problemima na realan način. 

Ovo je period dominacije žena i poslova koji su tipični za žene. Mnogi će želeti da u to vreme kupe kuću, stan, da sređuju stambeni prostor, pišu "Novosti".

Ovca sadrži u sebi element vatre i zemlje tako da je ovo relativno miran perid za mnoge čak i one koji su preosetljivi ili povremeno skloni povlačenju u sebe.

Preosetljivost Ovce znaka koji dominira mesecom može doneti probleme u kontaktima sa Bivolom ili Zmajem. Ako spadate u tipične predstavnike osetljivih znakoga kao što su Zec, Ovca ili Pas, nemojte dopustiti da vas bilo ko provocira.

Mesec Ovce donosi uvek mogućnost zaljubljivanja i romantičnih doživljaja. Mnogi će želeti da nađu oslonac u onima koji su mnogo jači, posebno u Pacovu. Vepar, Konj, Zec mogu biti dobri kada je u pitanju ljubavni odnos.

Ovaj period treba koristiti za ljubav, odmor i period je povoljan za druženje sa onima koji su rođeni pod uticajem drveta kao što su rođeni u godini Zeca i Tigra.

Tokom ovog perioda treba koristiti kombinaciju zlatne i tirkizne boje ili žute i zelene. Braon boja može doneti takođe sreću u poslovima sa nekretninama. Nesigurnost može doneti nepotrebne probleme jer će postojati šanse za dobre poslove, posebno za one koji se bave umetnošću.

Ipak, ovo je mesec u toku koga možete biti prilično lenji i nepraktični.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još