Nešto novo: Kaliopi Fan Festival!

Festival se, kako se navodi, dešava online, i to u tri faze. Prva počinje danas (9. jul) i traje do 25. jula. Biraju se tri omiljene pesme sa albuma i to na Kaliopi FB stranici, gde će biti postavljena tabela za glasanje. Druga etapa je od 25. 7. do 26.8. Tada će, za tri pesme koje skupe najviše glasova, na zvaničnom Kaliopi Youtube kanalu biti postavljene karaoke verzije koje će fanovi moći da preuzmu i koriste za snimanje svoje interpretacije. Potrebno je izabrati samo jednu od postavljenih karaoke verzija, pravila za izradu i slanje snimka biće postavljena na društvenim mrežama 20. jula.

U trećoj fazi (25. avgust - 10. septembar) cover video materijali biće postavljeni na FB stranici i glasanje tada može da počne. Pravila za glasanje i bodovanje biće poznata 20. avgusta.

Prva nagrada je vikend u Makedoniji uz upoznavanje i druženje sa Kaliopi, druga - VIP tretman, ulaznice i boravak u bekstejdžu na nekom od njenih velikih koncerata planiranih za jesen, a treća album "Melem" sa ličnom posvetom Kaliopi i, kako je navedeno, brojnim aksesoarima.

"Pratite festival online, pevajte, glasajte, lajkujte, komentarišite, družite se, zabavljajte i uživajte" - poručuje Kaliopi Music Production.

Pogledajte još