ODBRUSILI JOJ: Grand protiv Stanije! (VIDEO)

Čelnici "Grand" produkcije demantovali su reči Stanije Dobrojević da je koncert Amara Jašarspahića u Kaknju iskorišćen da se pruži podrška Sulejmanu Memi Haljevcu da pobedi u rijalitiju Farma.

"Povodom izjave Stanije Dobrojević da je koncert Amara Gileta Jasarspahica u Kaknju, između ostalog, iskorišćen i kako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memi Haljevcu pobedu na Farmi, odgovorno tvrdimo da je reč o notornoj laži i neistini. Koncert u Kaknju bio je poklon rodnom gradu ovogodišnjeg pobednika "Zvezde Granda" i osim slavljeničke, nije bilo druge konotacije. Niko tokom koncerta, ni jednom rečju nije spomenuo Farmu, niti bilo koje ime učesnika rijalitija, što može potvrditi 40.000 ljudi koliko ih je u nedelju uveče bilo na "Gradskom stadionu", kao i čelnici "Grand" produkcije, Saša Popović i Zika Jakšić", piše u saopštenju Grand produkcije.

Podsetimo, Stanija je u emisiji Farma narod pita izjavila da je na jednom koncertu publika pozvana da se glasa za Memu.

"Imam informaciju da sam od početka Farme vodila u glasovima i bila favorit, a u momentu kad je trebalo da se glasa, na jednom koncertu neko je rekao izvade telefone i glasaju. Tada je Memo prešao u vođstvo", rekla je Stanija, koja nije precizirala o kom događaju je reč, ali je očigledno da je mislila da je govorila o koncertu Amara Jašarspahića u Kaknju, koji je održan u nedelju uveče u isto vreme kada i finale Farme.

Pogledajte još