POTPUNI KOLAPS: Gledaoci uništili farmere

Gost u večerašnjoj emisiji "Farma, narod pita" su i Ekrem Jevrić, Nenad Aleksić Ša i Andrija Aki Marković. Iako je juče bila gost, Stanija je danas došla kao podrška manekenu. I večeras gledaoci imaju priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što požele .

Jedna od gledateljki koja se javila žestoko je izvređala manekena rekavši da je bolesnik.

"Moram da kažem, Filip je pravi bolesnik. Toliko je ljubomorisao i tačno je znao ko je favorit, pa je tako i postupao", rekla je gledateljka. Ona je dodala i da bi Stanija mnogo bolje prošla da nije bila sa manekenom, kao i da je previše pominjala oca.

Filip je objasnio da su Stanija i on položili sve ispite na fakultetu i da im je ostao još diplomski.

Ekrem je na pitanje koja je bolja devojka Stanija ili Jovana odgovorio da je to Stanija i objasnio:

Stanija mi je lepša i ima lepše grudi.

Na vest da mu u Plavu spremaju doček, Ekrem je rekao da bi i večeras mogao da krene put Crne Gore, ali da se još nije video sa gazdom. Ostavio je mogućnost da bude gost i na Farmi 5.

Ša je priznao da je na početku Farme započeo vezu sa Jovanom , ali da je brzo prekinuo zato što voli svoju devojku Dariu. On je objasnio da je vezu sa Dariom prekinuo pred ulazak na Farmu, ali da su se pomirili. Odbacio je navode da se nabacivao Staniji, rekavši da mu se ona uopšte ne sviđa, a i jedan gledalac se složio sa njim urlajjući u slušalicu: "Tvoja devojka je avion za Staniju!"

Ognjen je Ekrema pitao da li je tačno da je bio u vezi sa Pamelom Anderson, dok je Jevrić rekao da ne zna ko je to.

Podsetimo gosti u jučerašnjoj emisiji bili su: Stanija, Goca Božinovska i Memo.

Ša je rekao da je završio ekonomsku školu, ali da nije imao neki uspeh, jer je više voleo muziku. On smatra da je dobro imati školu, ali da za život nije neophodno "školsko znanje".

Akija su pitali da li kopira Džastina Bibera pošto ima istu frizuru. "Ne, Biber kopira mene, ovo je bila najgledanija Farma i on me je video", rekao je.

Filip i Ša su se zakačili u emisiji. Filip je rekao da Ša ne bi mogao da bude maneken, jer je mali, dok mu je reper odgovorio "Zato mi je veliki".

Aki kaže da nije gledao, kada je izašao, šta je ko pričao o njemu, nego samo neke smešne situacije. Ša je rekao da je najviše gledao svog psa i jednu svađu.

Filip kaže da ne razume ljude koji non-stop pričaju o njima, jer su se oni samo sobom bavili.

Filip kaže da nema ništa protiv silikona. "Ako je žena zadovolja i sebi lepa, biće i muškarcu lepša, tako da nemam ništa protiv"

Aki kaže da je mislio da će Ša pobediti, dok je reper mislio da će pevač pobediti, jer je fin i iskren i naravno Memo. Ša kaže, na pitanje zašto se udvarao gazdama, da to voli, jer ga pali.

Što se tiče peškira iza sena, Filip kaže da su se igrali sa reperovim psom i da tamo ništa nisu radili. Takođe, na pitanje da li mu smeta što mu je Stanija govorila da je glup, maneken kaže da su oni znali svašta da kažu jedno drugom kad se posvađaju.

Na pitanje kad je počeo Prvi svetski rat, gosti su odgovorili: Filip 1914., Ša je prvo rekao da ne zna, a zatim je čuo publiku i rekao 1914. Ekrem je rekao 1941., a Aki, 2013.

Filipa su pitali da li je video Stanijin kućni snimak, maneken je rekao da nije i da ne zna ni da li tako nešto postoji.

Gledateljka koja se javila pitala je Filipa šta je završio i kako izgleda jedan dan starlete. Maneken je odgovorio da je završio osnovnu, pa srednju školu, a zatim i fakultet, a da Stanija nije u emisiji, ali da ona po ceo dan uživa.

Uskoro je krenulo koškanje Filipa i Ša oko obrazovanja i stručne spreme a Filipovo objašnjenje značenja reči "autohtono" definitivno je hit večeri.

Kurir / M.N

Pogledajte još