SNS:Promene i u pet lokalnih odbora

Nikolić je za agenciju Beta kazao da se Izvršni odbor SNS odlučio za kadrovske promene u još pet lokalnih odbora, posle raspuštanja 15 lokalnih odbora u centralnoj Srbiji u junu i dodao da je u poslednjih nekoliko meseci broj članova stranke povećan za oko 20 odsto, tako da ona sada ima oko 320.000 članova

Sada su promene izvršene i u Subotici, Rekovcu, Kniću, Kikindi i Mionici.

"Ključne promene su u Kniću i Rekovcu. Stranka i u tim opštinama mora da funkcioniše isto kao i na nivou cele države. Mi prosto nismo bili zadovoljni radom članova lokalnih odbora i ostvarenim izbornim rezultatom", istakao je funkcioner SNS.

Prema njegovim rečima, promene u Subotici izvršene su zbog "masovnog" uključivanja članova drugih stranaka u SNS kojima su odlučili da pruže šansu.

"Mi smo osnovali novo Predsedništvo koje treba da im pomogne da se integrišu u stranku", rekao je Nikolić i dodao da su i u Mionici i u Kikindi izvršene "formalne" promene.

Nikolić je rekao da će Izvršni odbor nastaviti da analizira rad stranke na lokalnom nivou i da treba očekivati nove promene u odborima.

U junu je SNS raspustio lokalne odbore u Šapcu, Valjevu, Čačku, Lučanima, Smederevu, Sjenici, Žabarima, Blacu, Jagodini, Ćupriji, Svilajncu, Pirotu, Užicu i Dimitrovgradu.

(Izvor: B92 )

Pogledajte još