RAZOTKRIO SVOJE FANTAZIJE: Koji naš mlađani pevač za sebe kaže da je zver u krevetu?

Pevač Milan Dinčić Dinča otkrio je da mu je omiljena poza u seksu otpozadi.

"Omiljena poza mi je "dogi stajl", ispričao nam je Dinča, koji je podelio i kako je izgledao njegov prvi seks. Kako kaže, u trenutku gubljenja nevinosti bio je zbunjen, a kasnije mu je sve to bilo smešno.

"Sa 18 godina sam izgubio nevinost i bilo je presmešno. To je bilo sa mojom devojkom. Kao i za svakoga, i za mene je to bilo veliko iskustvo. Smešno je bilo jer sam se zbunio i nisam znao šta me čeka. U stvari, znaš šta te čeka, ali ne znaš šta tačno treba da uradiš, šta će se desiti za minut, dva, tri, pet. Tu sam malo bio zbunjen, kasnije je to bilo smešno", iskren je bio mladi pevač, koji voli da bude dominantan u krevetu, a za sebe tvrdi da je prava seks mašina.

(old_image)

"Ja volim da budem dominantan u seksu. Ja sam broj jedan. Ja sam seks mašina. Zver u krevetu, spavam kao medved", našalio se Dinčić, koji se zbunio kada je trebalo da odgovori na pitanje da li se samozadovoljava.

"Ne samozadovaljam se. Mislim, retko. U stvari, ponekad", ispričao je Milan, koji je otkrio da je imao seks na plaži, ali i u automobilu.

"Ne mogu sada da se setim. Imao sam seks na plaži, ali neka bude na zadnjem sedištu automobila", kaže pevač, a na pitanje koliko je devojaka imao do sada, nije dao odgovor.

"Ne znam koliko sam devojaka imao do sada, zaista ne brojim. Malo je bezveze", izjavio je Dinča i otkrio kakav je njegov tip devojke.

"Ne bih da budem stereotipan. Ne razvrstavam devojke po fizičkom izgledu, ako moram da kažem tip devojke, mora da poseduje energiju i harizmu. Volim velike grudi, volim kad imaš za šta da uhvatiš devojku. Ne volim mršave", iskren je bio Milan Dinčić Dinča.

Kurir

Pogledajte još