OTKRIVENO: Koliko zaista vrede Memove slike?

Prilikom prvog susreta sa novinarima, pošto je napustio Farmu, pobednik Memo je izjavio:

- Moja žena je iz jedne od najjačih sarajevskih familija. Dobro sam se udao, a Boga mi i ja radim punih deset godina jako dobro. Moje slike su na ceni. Koštaju od 500 evra pa na dalje, ali samim tim kad ukucate moje ime, vidite da moja slika stoji u svetskoj banci u Vašingtonu koja ima jednog Pikasa, i da je ista ta slika na Unicefovoj razglednici, onda možete da znate da sam nešto napravio u svom životu - rekao je Memo dodavši da njegov stan u Sarajevu vredi čak 700.000 evra?

Slikar Sulejman Haljevac Memo, pobednik Farme 4, anonimus je u likovnim krugovima BiH. Iako za sebe tvrdi da njegove slike koštaju 500 evra i da krase zidove mnogih poznatih ličnosti, na specijalizovanim portalima jedno njegovo ulje na platnu može da se kupi za dvadesetak evra.

Sulejman - Memo Haljevac iza sebe ima pobedu u rijalitiju „Izgubljeni“, a kratko je bio voditelj emisije „Zlate mi“, koja je doživela debakl i bila ismejavana u BiH, prenosi portal Grid3.rs. Memo (31) je završio srednju umetničku školu, a nakon toga i Akademiju. Srećno je oženjen s magistrom ekonomije Lejlom Haljevac, kćerkom bivšeg fudbalera. Par se venčao u oktobru 2010., da bi nakon godinu dana dobio sina Ajana.

- Memo nikada u životu nije imao dodirnih tačaka s televizijom i poznatiji je kao maskota sarajevskih kafića, ali je gledajući TV kod kuće uzor našao u Draganu Marinkoviću Maci. Pokupio je sve njegove fore, a to su mahanje rukama, što više dranja i rečenice koje sadrže sve same ulične žargone. Neznanje kulja iz njegovih budalaština. Kada je u poslednjoj emisiji vođi navijača FK Čelik iz Zenice rekao da taj tim trenira Ivo Ištuk, pa se izvukao na tu grešku i rekao da mora malo više pratiti fudbal, mislili smo da će ga dotični sagovornik nokautirati, s obzirom na to da Memo ne poznaje osnovne stvari o timu, čiji je vođa navijača gost - napisao je TV kritičar Aleksandar Tomašević.

Izvor: Blic Puls

Pogledajte još