Otvoren prvi portal za razmenu bebi opreme u regionu

Portal je nastao kao pravi vid podrške roditeljstvu jer se uz pomoć BeBerzice roditelji besplatno mogu snabdeti svim stvarima koje su neophodne jednoj bebi i tako uštedeti od 50.000 do 100.000 dinara.

"Ideja je potekla od toga što smo i sami roditelji pa smo apsolutno upoznati sa tim koliko košta beba i koliko je sekond hend koristan. U našem okruženju ima mnogo onih koji su u svom društvu i familiji prvi dobili bebu pa nemaju od koga da naslede krevetac, garderobicu i druge stvari neophodne jednoj bebi. Uz pomoć sajta www.beberzica.rs sve to roditelji mogu da dobiju u direktnoj razmeni sa drugim korisnicima sajta ili da to kupe po mnogo nižim cenama",
objašnjava moderator BeBerzice Ivana Vukovac.

Razmena je potpuno besplatna za roditelje koji portal koriste kao vid podrške drugim roditeljima, dok oni koji po svaku cenu žele da prodaju stvari koje im više nisu potrebne plaćaju minimalnu naknadu za održavanje sajta.

Iako je portal počeo sa radom 1. jula, na njemu se već mogu pronaći polovna kolica, hranilice, biciklići, garderoba, obuća i igračke, a već prvog dana po postavljanju sajta obavljena je i prva razmena i to sa Evropskom unijom.

Mali Luka Mihaljević iz Zagreba sada je srećan jer je, zahvaljujući portalu i jednoj novosadskoj porodici, ponovo dobio igračku koju je izgubio i bez koje je bio neutešan.

Ipak, BeBerzica nije samo berza, već je i vodič za najpovoljniju kupovinu koji funkcioniše tako što roditelji kroz preporuke daju smernice gde kupovati i koje su to zaista najniže cene. Naravno, tu su i brojni saveti o roditeljstvu kao i vesti o deci i bebama.

Ekipa Beberzice trenutno anketira zainteresovane roditelje i one koji će to tek da postanu jer je u planu i organizacija razmena užuvo, najpre po gradovima Vojvodine, a potom i u ostatku Srbije.

Da bi neko postao aktivan korisnik sajta potrebno je samo da se registruje, uloguje i postavi oglas za razmenu dok onaj ko je zainteresovan za neki od ponuđenih artikala treba samo da kontaktira oglašivača privatnom porukom i da se s njim dogovori o načinu i mogućnostima razmene.

Izvor: blic

Pogledajte još