IPAK SE NE POZNAJU DOVOLJNO: Šta to Filip ne zna o Staniji?

Naime, starleta je nekoliko puta u „Farmi“ izjavila da joj je ostao još diplomski na Ekonomskom fakultetu, koji planira da završi po izlasku iz rijalitija, dok njen dečko tvrdi da ona već ima diplomu. U emisiji „Narod pita“ u kojoj je Panajotović gostovao, uključio se gledalac koji je pitao manekena da li je ponosan na svoju devojku i šta su njih dvoje završili od škole, a Filip je kao iz topa odgovorio da su oboje završili fakultet.

- Ponosan sam na svoju devojku! Lepa je, pametna i obrazovana, pre svega kulturna. I Stanija i ja smo završili osnovnu i srednju školu, kao i fakultete. Ona ima diplomu ekonomiste - rekao je Panajotović, dok mu je devojka samo pre mesec dana otkrila da čim izađe planira da se posveti obrazovanju.

- Kada izađemo odavde, malo ću da iskuliram od svega, jer ćemo sigurno imati emisije, snimanja, intervjue, pa kada se završi sve to uzećemo kraći odmor, a kada se vratimo moram da se bacim na učenje i završavam fakultet. Ostao mi je diplomski, do sada sam davala sve u roku - izjavila je Stanija.

Da li je maneken zaboravio šta mu je devojka rekla ili smatra da je ona već ekonomista, pošto joj samo diploma fali, nije nam poznato.

Izvor: Alo

Pogledajte još