Pogledajte: Najuvrnutiji poljupci slavnih (VIDEO)

Anđelina Džoli zapanjila je javnost na dodeli Oskara 2000, kada je dobijenu statuetu za ulogu u filmu "Girl interrupted" proslavila tako što je rođenog brata poljubila u usta.

Anđelina je rekla da su ona i Džejms oduvek "neobično bliski", a tabloidi su pojurili da tu vezu nazovu incestoidnom. Džejms Hejven svima je zapušio usta rekavši da je normalno da poljubi sestru, da tu "s" od seksualne veze nema, i da su "novinari ti koji imaju problem", a ne njih dvoje.

"Slučaj" Britni Spirs i Madone već se naziva "onaj poljubac", kao da ne postoje drugi poljupci koji su se odigrali. Bilo kako bilo, kraljica popa i princeza popa upriličile su svojevrsno "predavanje baklje" na dodeli MTV nagrada 2003. godine.

Sa njima je nastupala i Kristina Agilera, koju je Madona takođe ljubila, ali u odnosu na ovo sa Britni, Kristina je prošla neprimećeno.

Sandra Bulok i Skarlet Johanson izazvale su haos kada su se iznenada poljubile na sceni MTV nagrada 2010. godine. Sandra je bila toliko srećna što je osvojila "Generation" nagradu, da je zgrabila Skarlet i sočno je poljubila.

Ko bi rekao? Na humanitarnoj svečanosti "Stand with Haiti" 2010, komičar Rasel Brend iskoristio je priliku da "začini" svoj performans. Zajedno sa glumcem Džejsonom Sigelom, izveo je pesmu "Inside of you", i sve bi bilo OK - humanitarno veče, pomozimo Haitiju, zvezde pevaju - da iz samo njima poznatih razloga nisu odlučili da izvođenje završe ozbiljnim žvalavljenjem.

Pitanje koje muči sve koji su gledali dodelu Bilbord nagrada 2011 - jesu ili nisu? Rijana je izvela svoj hit "S&M" sa Britni Spirs, i nastup je nesumnjivo bio seksi. Zategnuti igrači, njih dve u trikoima, Rijana sa lisicama, tuča jastucima kao finale... Nakon toga, nešto za šta jedni kažu da je poljubac u usta, a drugi kažu da nije. Svejedno pogledajte.

Izvor: mondo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.