STANIJA IZNENADILA SVE: Pogledajte šta je rekla o svojim grudima!

21.20 "Miševi ostavite me na miru. Goca me je razočarala zbog toga što je izjavljivala s čim se ja bavi. Ali ako je bila pijana kada je to izjavljivala, ja joj opraštam", odgovorila je starleta ko ju je najviše razočarao, a Danijel se zahvalio folkerki Goci što ih je pozvala na žurku.

21.10 "Nisam htela da gostujem u emisiji jer su odnosi zahladneli da ne bi mene gledaoci šutirali, a mene kude", rekla je starleta, a Danijel je rekao da što se njega tiče nisu zahladneli odnosi između bivših kumova i da on može sve da pogleda u oči. Crnogoroca je rekao da je mnogo zamerio Tarotu zbog izjava u emisiji.

20.46 - "Jedino što sam uradila su grudi. Moje su grude veoma male, trojčica. A guza mi je prava", odgovorila je staleta gledateljki. Filip Mitrović se zahvalio gledateljki na komplimentu da je i dukat mali, ali vredan. "Ako neko ne zna visok sam 162 centimetra.

Danijel je zatražio da pojasni svoju situaciju u porodicu: "Meni su mama i tata razvedeni i otac mi je dobar čovek i nije me izbacio na ulicu".

20.40 - Danijel je stao u zaštitu svoje verenice kada ju je gledateljka upitala za koga misli da je laka ženska ona ili Stanija, kao što je izjavlila misica dok je boravila na imanju.

"Ja mislim da Jovana nije tako mislila, to se svakom može desiti. Ako je tako pomislila, a nije joj drago što je to rekla. Ja mislim da nijedna ni druga nisu lake žene", rekao je Danijel.

20.25 - Stanija je objasnila da su njene golišave fotografije bile privatne i da su ukradene iz telefona.

"Fotografije su privatne. Slikala sam se pre šest godina i ukradene su iz telefonau Rumi i osnovale na interneti . Kasnije sam se slikala i za Plejboj i sve je to zbog tih slika. Pazite kako se slikate da vam se ne desi što i meni. Da sam znala da ću postati poznata, ne bih to uradila", rekla je starleta.

20.05 - Stanija i Jovana su kasnile na početak emisije. "Žallim što kasnim i Jovana stiže uskoro, gužva je u garderoba", utrčala je u studio starleta, koja ima podršku u dečku Filipu Panajotoviću, koji je na svom Tviter profilu napisao da će je pratiti kao njena najveća podrška: "Naravno da sam sa mojom zabicom veceras u studiju kao podrska, najveca!"

Kurir

Pogledajte još