Brazil: Mrtvorođena beba naprasno oživela

Jasmin Gomez je odmah po rođenju prestala da diše. Uprkos velikim naporima, lekari nisu uspeli da je ožive pa je jedna medicinska sestra kutiju sa njenim telom odnela u bolničku kapelu, jer, kako kaže, nije imala srca da je odnese u mrtvačnicu.

Tri sata kasnije, po njeno telo su došli devojčicina baka i mrtvozorik, a kada su prišli kutiji, mala Jasmin je pomerila nogicu i otvorila oči. Baka kaže da se u tom trenutku njen bol pretvorio u neizmernu sreću i da je samo mogla da izusti “Živa je, ovo je čudo”.

Medicinska sestra koja je ostavila kutiju sa bebinim telom u kapeli kaže da je bila potpuno sigurna da je devojčica mrtva jer je ona nakon rođenja okupala i obukla i tvrdi da je beba bila “plava i da joj zenice nisu reagovale na svetlost što je siguran znak smrti”.

Devojčicina majka Dženifer de Silva Gomez kaže da je bila u svojoj sobi sa porodicom koja ju je tešila zbog smrti deteta kada je došla sestra da joj kaže da joj je beba ipak živa.

Doktor koji je porodio Dženifer, koji je skoro sat vremena pokušavao da vrati devojčicu u život i koji je potpisao njenu umrlicu kaže da se za njegovih 20 godina rada ništa slično nije dogodilo u bolnici.

Porodica smatra da je sam Bog vratio njihovu devojčicu u život i da nameravaju da joj daju ime Viktorija jer je pobedila smrt.

Izvor: novimagazin

Pogledajte još