Nema više Dejvida Karadina

Zvezda Tarantinovog hita "Kill Bill", Dejvid Karadin, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Bangoku, objavio je BBC News na svom sajtu!

Na žalost, glumačka zvezda sedamdesetih, koji se na velika vrata vratio u A-produkciju ulogom Bila u Tarantinovom filmu "Kill Bill" - Dejvid Karadin (72), prema pisanju tajlandskog dnevnika "The Nation" pronađen je obešen u hotelskoj sobi u Bangkoku gde je snimao novi film "Stretch". 

Policija veruje da je reč o samoubistvu, pošto u sobi nisu pronađeni tragovi borbe. Međutim, glumčev menadžer Čak Bajnder pretpostavlja da je u pitanju prirodna smrt i dodaje da je Karadin "bio pun života i divna osoba".

Pored Tarantinovog hita iz dva dela, Karadin je igrao u Skorsezeovom filmu "Boxcar Bertha", Bergmanovom "Zmijskom jajetu", kao i u seriji/filmovima "Kung Fu". Inače, Karadin potiče iz glumačke porodice - pokojni otac Džon i brat Kit takođe su glumci. 

Setimo se jedne o legendarnih uloga Dejvida Karadina  - Kvai Čang Kejna iz filma "Kung Fu", u kome igra i pokojni Brendon Li, sin Brusa Lija.


Katarina Milovanović

Pogledajte još