HAOS SE TEK SPREMA: Otimačina oko ćerke, otac trudne maloletnice preti!

Haos u kojem je živela tri i po meseca na Farmi nije ništa naspram onog koji proživljava u stvarnom svetu.

Bodi-bilderkin bivši muž Karađorđe Subotić možda će u ponedeljak biti pušten na slobodu. On je od februara u pritvoru u Centralnom zatvoru i sudi mu se zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju iznude novca od prodavaca muzičke opreme.

Spreman za razgovor

Karađorđe, koji je u pritvoru saznao da mu je maloletna ćerka Aleksandra zatrudnela s maminim dečkom, želi da se ta sitacija reši. On se već uveliko priprema za razgovor s njom, dok, kako tvrde naši izvori, Čabarkapu ne želi da vidi, jer je siguran da taj susret ne bi protekao u mirnom tonu.

- Subotiću će u ponedeljak biti saopštena presuda. Majka oštećenih je predložila da Karađorđe i ostali budu pušteni iz pritvora, pa je vrlo moguće da će se ubuduće braniti sa slobode - priča naš dobro obavešteni izvor.

Karađorđe nikome ne želi da se sveti, ali isto tako će na sve načine pokušati da ubedi ćerku da ne rodi Čabarkapino dete.

Ljuba ćuti

- Porodica i komšije pokušaće da stišaju situaciju. Zasad planira da ćerku uzme u svoje ruke, jer ima veliki uticaj na nju. Karađorđe nikako ne prihvata njenu vezu s Čabarkapom. Samo ne znam gde će je naći, jer već danima ne dolazi kući, čak su im i struju isključili. Možda je Aleksandar štiti, jer ne dozvoljava da se podigne ton na nju - kaže naš izvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još