Šokantan nastup Jelene Karleuše na beogradskom splavu (VIDEO)

JK je oko jedan sat iza ponoći, a nastup je otvorila pesmom “Krimi rad”. Uz pevačicu je na bini bila i kompletna postava potrebna za izvođenje tri duetska hita - Teča i Neš, sa kojima je otpevala "Krimi rad" "Ferari" i "So".

Jelena je konačno uspela negde da prezentuje video snimke koji na velikom koncertu na Ušću nisu puštani zbog tehničkih problema.

Tom prilikom, pop diva je otkrila možda i malo više nego što je planirala, što nije smetalo publici na splavu „River”. Naprotiv, ovacijama su pozdravili ovu i sve ostale pesme koje je izvodila Jelena.

Pomenuti nastup opravdao je najave, pa je JK priuštila pravu koncertnu atmosferu napravivši spektakl, kao što se od nje i očekivalo.

Dok su devojke tokom njenog dvoiposatnog nastupa uživale uz stihove Jeleninih pesama, pripadnici jačeg pola priuštili su sebi i vizuelno zadovoljstvo. Tako većina muškaraca nije skidalo oči sa Jelene, kao ni sa dve atraktivne plesačice koje su sve vreme igrale sa njom na sceni.

U provokativnom kostimu, popularna pevačica otkrila je, osim svog zanosnog tela, i svoje međunožje u trenutku kada su joj se pomerile gaćice, što je uslikao naš paparaco.

Ovaj prizor je bio praznik za muške oči, a najbolje se proveo dečko koji je imao priliku da bude na bini sa Jecom, koja ga nije štedela kada je đuskanje u pitanju, čak je imala i bič kojim ga je bičevala, tako da dok je on uživao u Karleuši, ostali su mogli da uživaju u prizoru.

Inače, za pevačicin nastup je vladalo ogromno interesovanje, pa su mnogi ostali ispred splava, a između ostalih su viđeni Katarina Živković, golman Vladimir Stojković, Divna Karleuša, kao i Duško Tošić, koji je te večeri specijalno stigao u Beograd kako bi podržao svoju dragu.

Izvor: Alo / Pressonline / M.N

Pogledajte još