NOVI MOMENTI: Pevačica otkrila šta je sve spremna da uradi pred kamerama ako publika to traži!

Folk zvezda Slavica Ćukteraš uslikana je na balkonu u strasnom zagrljaju sa mladim manekenom Aleksandrom! Pevačica je ovim gestom odmah pokrenula priče da je ipak okončala višegodišnju vezu sa Stefanom Tanaskovićem o čemu su mediji brujali proteklih meseci.

Ipak, stvar je drugačija, budući da je nekadasnja Zvezda Granda zapravo snimila spot za svoju novu pesmu "Kao nova" koju je nedavno objavila u izdanju Granda. Slavica je odlučila da novom pesmom promeni i deo ekipe, pa su na spotu koji obiluje eksplicitnim scenama radili reditelj I fotograf Dejan Milićević, stilista Nenad Todorović, kao I najangažovaniji šminker I frizer na nasim prostorima Srđan Petković.

- Nova pesma donela je i neke nove momenete u mojoj karjeri! Jednostavno se mora pratiti trend jer publika to od nas zahteva! Pesma Kao nova ekranizovana je na neobičan i provokativan način, a uskoro će publika to moći I da vidi - rekla je Slavica koja je ukratko prokomentarsiala da njenom decku Stefanu ne smetaju ovakve stvari.

- Ne volim mnogo da pričam o svom ljubavnom životu, ali  moj dečko sasvim razume moj posao I zna da je i ljubljenju u spotu bilo sa muskarcima ili ženama samo deo šoubiznisa - navela je Slavica.
Pogledajte još