Poznati maneken kreira za sestre koje su već oduševile Srbiju

"Brothers Code" je pod label brenda "Sisters Code" koji će ekskluzivno za muškarce kreirati naš poznati maneken Igor Jagić.

"Saradnja je nastala na modnoj manifestciji BAFE gde smo prepoznale Jagićev smisao za modu i njegov stil, koji se poklapa sa nasim viđenjem kako bi trebao da bude obučen muškarac. Kolekcija koja će biti prikazana sledećeg proleća sastojaće se od košulja, majica, pantalona i bermudi. Od materijala dominiraće pamuk i lan. Boje, detalji i svi propratni elementi koje će kolekcija sadržati, biće u koraku sa trendom koji je u tom trenutku aktuelan. I što je najbitnije, koncept je takav, da je sve vrlo nosivo, kako za neke dnevne varijante tako i za noćne, jer želimo da se baziramo na taj street (casual) stil koji vole muškarci svih uzrasta." - objašnjava Vladana Veljković

(old_image)

Mlada dizajnerka otkriva deo planova za sledeću sezonu: "Naš brand je usmeren na devojke i žene koje vole jednostavnost s dozom glamura i muškarce koji prate street casual stil. Majice Sisters Code nose glumice Danijela Vranješ i Ljuma Penov. Kolekciju Summer Time, predstavile smo 10.maja na Belgrade Alternative Fashion Event- BAFE . Sledećeg proleća predstavićemo samostalnu kolekciju,koja uključuje i pod label Brothers Code."

M.N

Pogledajte još