Misteriozno ranjavanje mladića: Šta se zaista dogodilo u Novom Sadu?

Teško povređeni Lozničanin je, rizikujući da iskrvari, u pratnji druga i drugarice, posle preksinoćne pucnjave (u stanu) u kojoj je ranjen, otišao u Beograd i lekarima jedne privatne poliklinike kojima se javio ispričao da je ranjen na Petrovaradinskoj tvrđavi na "Egzitu".

Hronologija

Jutros je objavljeno da su građani u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu prijavili policiji veliku lovu krvi.

Nešto kasnije, "Kurir" je objavio da je mladić iz Loznice ranjen u Novom Sadu, a da se pojavio u klinici u Beogradu.

Oni su odmah o tome obavestili policiju, a mladić je prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je zadržan na odeljenju ortopedije.

Pripadnicima beogradske policije je o svom ranjavanju ponovio priču koju je ispričao lekarima, da su ga presreli nepoznati ljudi i pucali, pišu "Novosti".

Povodom toga, jake policijske snage su u noći između subote i nedelje i u nedelju pre podne "prečešljale" "Egzit" i prilazne puteve Petrovaradinskoj tvrđavi, odnosno koji vode od Novog Sada do Petrovaradina.

Utvrđeno je da do pucnjave i ranjavanja nije došlo na "Egzitu", niti u njegovoj blizini, već na području Novog Sada, odnosno u stanu u centru tog grada,

"Mladić je u petak popodne iz Loznice došao u Novi Sad, a sa sobom je doneo značajnu količinu droge. Tu je prodavao marihuanu, a u subotu uveče oko 21 sat su u stan upala trojica mladića, s namerom da otmu drogu. Došlo je do prepirke, a jedan od trojice je ispalio dva hica i ranio ga u obe noge", saznaju "Novosti" iz izvora bliskog istrazi.

Vlasnik stana (u kojem su, pored velikih tragova krvi, pronađene i dve čaure) ispričao je da je Lozničaninu M. K. iznajmio stan tokom festivala "Egzit".

"Poznaniku i njegovom prijatelju sam iznajmio stan. Ne znam šta se dogodilo i ne verujem da je neko mogao da provali u stan, jer su na ulazu dupla blindirana vrata. Pretpostavljam da su ovi momci doveli još nekoga ili pustili unutra, s obzirom na to da sam čuo da ih je bilo više u stanu", ispričao je vlasnik stana ne želeći da mu se ime objavljuje u novinama.

Uplašeni i uznemireni, stanari zgrade u centru Novog Sada nisu želeli da razgovaraju o nemilom događaju. Ističu da nisu videli šta se dešavalo na prvom spratu.

(Izvor: Večernje novosti)

Pogledajte još