Zemun: Upucan seo za volan, pa izazvao udes

Mladić M. O. (31) ranjen je u nedelju uveče oko 21 čas u naselju Pregrevica u Zemunu. Na njega je pucao Ž. B. (52) iz pištolja.

Nezvanično, do sukoba je došlo zbog neraščišćenih porodičnih odnosa. Povređeni je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Napadač je uhapšen, a policija je obavila uviđaj. Prema nepotvrđenim informacijama, zet je upucao šuraka koji se nije slagao što mu sestra živi u nevenčanoj zajednici sa čovekom koji je od nje stariji 20 godina.

Kako se u nedelju uveče moglo čuti iz dvorišta kuće u kojoj živi napadač, M. O. je došao automobilom po svoju sestru koja stanuje sa Ž. B. na Pregrevici.

Odvezli su se automobilom, ali se devojka brzo vratila. Njen brat je u međuvremenu više puta zvao na mobilni telefon, ali kako mu se niko nije odazvao, vratio se za njom. Ušao je u dvorište, lupao na ulazna vrata i galamio.

Kada se "zet" pojavio na vratima došlo je do sukoba. Ž. B. je ispalio metak iz pištolja za koji ima dozvolu i pogodio mladića u nogu. Ranjeni je seo u automobil sa namerom da se odveze u Urgentni centar, ali je na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Džona Kenedija, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugi automobil.

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla, preuzela ga i u stabilnom stanju prevezla u Urgentni centar, gde je primljen na odelenje za reanimaciju.

Izvor: Večernje novosti

Pogledajte još