Bosanac trenirao Čaka Norisa

To za "Dnevni avaz" kaže Samir Bečić, Bosanac rođen u Ključu, koji je četiri puta proglašavan najboljim fitnes trenerom na svetu, a čak 51 put dobio je priznanje u Americi.

''Noris i Tomjanović se nisu međusobno poznavali. Jednom prilikom sam ih na jednoj večeri upoznao. Rudi mi je, kada sam otišao do njega da mu kažem za večeru s Norisom, kazao da sam jači od glumca. Nasmejao sam se i rekao mu da Norisa mnogo poštujem, ali da ne želim raspravljati o tome'' našalio se Bečić, koji 10 godina živi i radi u Hjustonu.

Osim Norisa, Bečić je trebalo da trenira i glumca Čarlija Šina. Međutim, Samirov menadžerski tim napravio je veliku grešku i tražio ogromne ustupke, s kojima Bečić nije bio upoznat.

''Žao mi je zbog toga, jer verujem da bi Šin uz mene napravio i bolju glumačku karijeru'' dodao je Bečić.

Bečić je u Ameriku došao 2003. godine iz Nemačke i vrlo brzo postigao vrhunske rezultate.

''U Americi sam počeo trenirati tri puta više nego u Evropi. Znao sam da ostanem na treningu i po 15 sati. Amerika mi je omogućila da svoj hobi pretvorim u profesiju'' istakao je Bečić, koji je tvorac "Re-sync metoda" kombiniovanja jednostavnosti i delotvornosti u kojoj svaki mišić može biti treniran isključivo pod težinom tela, čijom se primenom proslavio i sam Čak Noris.

Izvor: b92

Pogledajte još