Krstajić: Partizan vodi jagnjeća brigada

"Vidim da sadašnji sportski sektor Partizana prolazi kroz pakao kao što smo Aleksandar Stanojević i ja prolazili pre dva leta kada je uprava prekršila sva data obećanja i bez naše saglasnosti malo pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona prodala Stefana Savića Mančester Sitiju. U to vreme ključnog igrača naše odbrane, bez prave alternative", rekao je Krstajić i dodao:

"Razumem ja želju sjajnog igrača i vrhunskog čoveka Ivana Ivanova da ode u veći klub za veći novac. Logična je i potreba Partizana da njegovu odličnu formu unovči godinu dana pre isteka ugovora i unese nešto novca u praznu klupsku kasu. Ali, tajming njegove prodaje samo još jednom potvrđuje da crno-bele vodi jagnjeća brigada. Ljudi koji ne vide dalje od svog nosa i ne zanima ih ništa što nije njihov lični interes".

Krstajić je izjavio da mu je žao trenera Rašovića i fudbalera koji imaju potencijal, ali nemaju podršku uprave.

"Žao mi je Vuka Rašovića, jer znam koliko je dobar trener i koliko je posvećen Partizanu. Kao nekada Sale. Žao mi je i mlade ekipe. Momci imaju strahovit potencijal. Ali nemaju podršku uprave. Neka im je Bog u pomoći. A sve prave i iskrene Grobare molim da ih ’ne diraju’ u slučaju ne daj Bože neuspeha. Oni ništa neće biti krivi. Zna se ko radi protiv kluba. Ja ću i 24. jula biti u Humskoj, da makar navijanjem pomognem Vuku i klincima da im prvi korak u Evropi bude siguran i onakav kakav svi očekujemo", zaključio je Krstajić.

Izvor: Kurir

Pogledajte još