OGLASILA SE I LJUBINA ĆERKA: Otkrila da li joj je majka oprostila!

- Da sam u četvrtom mesecu ja bih već imala stomak, a nemam ga! Mogu da se slikam i dokažem to! Naravno da nisam trudna i ne znam zašto se uporno piše drugačije. Sa Ljubom sam u normalnim odnosima, videle smo se baš nakon što se pisalo da sam pobegla od kuće. Sedele smo u gradu, pile kafu, pričale, najnormalnije. Jedino o čemu ne pričamo to je Aleksandar, to je tema o kojoj mama ne želi da priča i nema potrebe. Sve što sam imala da joj objasnim, to sam i učinila i ona je razumela i mene i moje godine - za "Alo" je izjavila je Subotićeva koja je vezu sa Čabarkapom otpočela dok je Ljuba bila na farmi a zatim dodala da ona ne živi godinama sa svojom majkom.

- Ja sam kod tate u stanu, ja inače živim sa njim. Nisam mogla da pobegnem od mame kada sa njom i ne živim, moja mlađa sestra je kod nje, a ja kod tate. Priča da se mi nismo videle od kada je ona izašla iz rijalitija je netačna. Ponavljam da sam sa mamom u dobrim odnosima, oprostila mi je sve što je trebalo da mi se oprosti, a ona i ja znamo gde sam napravila grešku - kaže Ljubina ćerka.

S obzirom na to da nam je rekla kako je spremna da se slika i tako dokaže da nije u drugom stanju, kao i da od te priče nema ništa i da hoće na sve to da stavi veliku tačku, “Alo!” joj je ponudio fotografisanje, a ona je i pristala.

- Hoću da se slikam za vaše novine, želim da se ova priča završi, postaje mučna - priznala nam je maloletna Aleksandra sa kojom smo se dogovorili da se nađemo, ali nam se ona posle ovog razgovora više nije javljala na telefon niti je odgovarala na naše poruke.
Da li se predomislila i ipak ne želi da stavi tačku na špansku seriju ili je istina drugačija, ostaje da saznamo. Kako bismo proverili navode njene ćerke, okrenuli smo i Ljubu, koja nam se javila i kratko rekla:

- Da, čujemo se, nemam sada vremena - bilo je sve što nam je bodi-bilderka rekla, a kada smo je posle nekog vremena opet nazvali, javila se njena prijateljica i rekla da Pantovićeva ne može da se javi.

Alo

Pogledajte još