ŠOKANTAN GOVOR NASLEDNICE: Goca Karić napisala blog i išamarala javnu scenu Srbije!

"Potičem iz porodice o kojoj su ispisani tomovi predrasuda. Zadesio me je najtipičniji mogući šablon. Činjenica da sam nečija ćerka, bratanica ili unuka bila je dovoljna da mi se pronađe „rolmodel“, neko čiji život živim, neko na koga, po neumoljivim zakonima stereotipa i najbanalnije logike, moram da ličim. Naslednice, raskalašne ćerke svetskog džet seta okružene prijateljicama za popodne, party girls koje pola dana troše na to kako da sakriju podočnjake koje, moram da vas razočaram ili obradujem, nemam. Mnogo mi je krivo zbog toga šuta na prvu loptu. Da su se bar malo potrudili. Da, ja sam naslednica. Da, potičem iz uticajne familije i, na koncu – da, ja imam novca!" - napisala je između ostalog Goca Karić, ćerka Sretena i Slavice Karić.

Zaposlena je kao odbornik u Skupštini grada, ima trideset godina i spada u veoma voljene i uticajne tviteraše. Danas, na svooj rođendan, Goca Karić je odlučila da lansira svoj blog i progovori o stvarima koje je zanimaju ili provociraju.

U prvom tekstu objašnjava zašto ne želi da se pomiri sa šablonskom slikom o sebi kakvu nameću mediji i predrasude. Veoma interesantan deo teksta je i ovaj: "O da, umem i ja da igram igrice, da taktiziram, da skeniram teren i zbunjujem protivnike, da elegantno razapnem mrežu i ušuškam plen, ali za svoje uživanje i satisfakciju. Sopstvenu privatnost nikada nisam posmatrala kao odličan materijal za PR-ove bez ideja!"

Veliki deo javne scene Goca, inače sestra Bojana Karića, nazvala je "instant smućkanim medijskim hibridima:"

M.N

Pogledajte još