Vreli seks horoskop za leto 2013

Ovan

Žudite za partnerovom pažnjom. Trenutno je hrana glavni afrodizijak na meniju, pripremite mu gozbu koju će pamtiti, zatim se svucite i zabavite u mehurićima sapunice dok perete sudove nakon večere. Planirajte na kulinarskom polju ali i na onom seksualnom naravno, poslastice moraju da se nađu za sve prilike.

Bik

Društveni život bruji, svi žele da se druže sa vama ali ne zaboravite na partnera. Kada se ukaže prilika za malo privatnosti sa vašom jačom polovinom, oberučke je iskoristite. Napravite pravi romantični ugođaj i zavedite ga u stilu. Mnoštvo jastuka i sveća, mesečina i zavodljiva spavaćica dovešće ga do ekstaze.

Blizanci

Fokusirani ste na poslovne planove ali ništa ne može ublažiti stres i odkloniti brige koje nastaju u vremenskom periodu od 9 do 17 časova, kao malo zabave ispod prekrivača. Ovo leto je u znaku predigre. Pošaljite mu zavodničku sms poruku u toku dana, podsećajući ga na ono šta je večeras u ponudi, a veče započnite sa laganom seksi masažom.

Rak

Sa Jupiterom, planetom dobre sreće koja ovo leto vlada znakom raka, vaša harizma i privlačnost su potpuno ispoljeni. Novi obožavatelji iskakaće na sve strane, malo neobaveznog takmičarskog šegačenja kojim će vaš dragi uspešno prevazići ovu pomamu koja se stvorila oko vas, biće pravi afrodizijak. Provodite vreme što više napolju, uživajte u romantičnim šetnjama i svakako sa sobom ponesite ćebence koje će poslužiti za vođenje ljubavi ispod zvezdanogf neba.

Lav

Žudite za vodom koja će vas opustiti i napuniti vam baterije. Zašto čekate bukirani aranžman za more koji je tek za par nedelja? Idite do lokalnog bazena, reke ili jezera i dopustite da vas opuštajuća i zabavna atmosfera dovede u romantično raspoloženje. Sa seksi Venerom, planetom privlačnosti , koja boravi u vašem znaku do 22. avgusta, bićete puni samopouzdanja i spremni na odvažne poteze među čaršavima, nemojte se suzdržavati. Njemu će se sigurno svideti.

Devica

Ovo leto je u znaku druženja, volećete svaki sekund koji provedete sa drugaricama. Međutim, kada dođe vreme za vašeg dragog, setite se malih zadovoljstava. Kućne filmske večeri, dosežu potpuno novi nivo kada postanete neplanirano nestašni. Nađite vremena za mala iznenađujuća zadovoljstva i bićete u raju.

Vaga

Ovo leto je povoljno za karijeru ali ljubavni život takođe može doseći nove visine. Vruć flert sa starijim (ili mlađim) muškarcem daće vam doadatni podstrek narednih meseci. Izvadite ga u klub i zavedite plesnim pokretima, to će dati uvid u ono što ga čeka kasnije. Bukmarkujte popularne sajtove za upoznavanje i nemojte biti iznenađeni ako tamo pronađete nebrušeni dijamant koji je čekao baš vas.

Škorpija

Ovo leto za škorpije je zapaljivo! Ljubav (ili možda nezaboravan seks!) mogu se dogoditi ukoliko krenete na put, naročito ako je u pitanju egzotična lokacija. Uradite to filmski, odvažno i bez previše razmišljanja. Prepustite se letu. Takođe, flert na poslu mogao bi iz krčkanja da se pretvori u pravo vrenje. Uzbuđenje zbog ove neprimerene afere moglo bi postati još vrelije, ukoliko izaberete zabranjena mesta za zavođenje zgodnog kolege.

Strelac

Seksi donji veš je vaše tajno oružije za predstojeće vruće leto. Izaberite klasičan crni veš ili stilski sa uzorkom tribala, koji će obezbediti savršeno ruho i pomoći vam u širenju seksualnog repertoara. Isprobavanje novih stvari među prekrivačima, dovešće vas oboje do neslućenih dubina seksulanog uživanja. Ukoliko jedno drugome poverite svoje seksualne fantazije to će dodatno uticati na vašu bliskost.

Jarac

Ovo je leto ljubavi, ukoliko ste singl vežite sigurnosni pojas! Novi obožavetlji izviru sa svih strana i hrle da vas obore s nogu. Ukoliko ubacite par taktičkih koraka i pokžete mu da vas neće dobiti tako lako, to će vas učiniti potpuno neodoljivom. Kada se konačno neđete među čaršavima, očekujte strast i intenzitet. Vaše zavodničke sposobnosti će doseći potpuno novi nivo.

Vodolija

Ovog leta ste u odličnoj kondiciji, kako u zdravstvenoj, tako i u onoj ljubavnoj. Zadržite dobru formu u krevetu ali i u teretani. Ukoliko ste sami, isprobajte svoje zavodničke sposobnosti u lokalnoj teretani ili parku. Jedna od vaših specijalnih veština jeste da činite vašeg dragog da se pored vas oseća kao super zvezda, odvedite ga do novog nivoa, upriličite specilajne noćne sastanke sa njegovim omiljenim večernjim aktivnostima.

Ribe

Ovo leto je potpuno divlje za vas. Ogromna žurka na kojoj ste vi glavna zvezda. Prihvatite poziv od seksi stranca i prepustite se avanturi ali ne požurujte stvari. Strpljenje je vaša najbolja vrlina. Pojačajte seksulane nagone vrućim kupkama i egzotičnim uljima i dopustite da vas on zavede pod zvezdanim letnjim nebom. Neka ovo leto bude egzotično i divlje.


Cosmoplotan.rs

Pogledajte još