NE ZANIMA JE IMETAK POKOJNOG SUPRUGA: Goga se odriče nasledstva u korist Igorove dece?

Kako Alo prenosi, pevačica je jasno naglasila Igorovoj majci, sa kojom je boravila u Nemačkoj, da je ne zanimaju Igorov novac i nekretnine i da će se svog dela (prema našem zakonu, to je trećina nasledstva) odreći u korist njegove dece.

Ja sam njega volela i ne treba mi sada nijedan cent njegovih para" poručila je udovica svojoj svekrvi.

- Kada je Igor preminuo u Nemačkoj, Gogi nije ni na kraj pameti bilo da uopšte razmišlja o podeli njegove imovine. Međutim, kada je videla da se u domaćim medijima provlači i ta tema, bilo joj je veoma neprijatno i odmah je pozvala Igorovu majku Zoricu. Rekla joj je da će se odreći svog dela jer ne želi da decu svog voljenog supruga uskrati za bilo šta. Preneli su mi da je svekrvi rekla:

Bez ozbira na to što su ona i Ramović kratko bili u braku, Goga smatra da bi bilo
nemoralno da se uopšte pojavi na ostavinskoj raspravi.

„Ja sam njega volela i ako nemam njega, ne treba mi nijedan cent njegovih para„. Bez ozbira na to što su ona i Ramović bili u braku, Goga smatra da bi bilo nemoralno da se uopšte pojavi na ostavinskoj raspravi, s obzirom na to da je njen suprug imao dvoje dece, za koju je živeo i radio - priča naš izvor, koji je zbog delikatnosti situacije zamolio da mu ne pominjemo ime.

Inače, Sekulićeva kao venčana supruga ima pravo na trećinu njegovog celokupnog imetka, dok preostali deo ravnopravno dele Igorova deca.

U želji da proverimo naša saznanja, pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, koja do zaključenja ovog broja nije odgovorila na naš SMS.

Izvor: Alo

Pogledajte još