Koje piće odgovara kom horoskopskom znaku !?

Ovan voli slatko- kisele kombinacije

Energični Ovan voli da eksperimentiše u životu, a takav je i po pitanju pića. Najviše mu odgovaraju slatko-kisele kombinacije kao što su jagode i banane, a oduševiće ga začinjeni kokteli od rajčice. Takođe, radije će izabrati bezalkoholno piće nego alkohol zato što ne podnose posledice koje on nosi.

Bik voli luksuzna pića

Bik je jako druželjubiv i prijateljski nastrojen, a osviće ga dobra večera. Iako voli intimnija druženja s ljudima koja jako dobro poznaje, ne pristaje na ništa manje osim luksuza. Najviše mu odgovaraju i takva, skupa pića kao što su viski ili martini.

Egzotični kokteli za Blizance

Avanturistički Blizanci vole egzotične stvari, a najviše obožavaju slatke voćne koktele od nara. U svojim pićima vole osetiti ukus aromatične vanile i mente, a nekoliko kapi ruma ili votke začiniće njihovo letnje osveženje.

(old_image)

Raka će oduševiti kiseli ukus limuna i sangria

Osećajni i impulsivni Rak često menja raspoloženja, ali ne i izbor omiljenog pića. Obožava kisele i osvežavajuće koktele od limuna, ali i slatki ukus sangrije od kokosa. mamurluk leči kokosovom vodom bogatom vitaminima i mineralima.

Urkašena čaša i agrumi za Lava

Zabavni i kreativni Lav voli koktele od ananasa, narandže i mandarine s dodatkom ruma ili votke. Najviše mu odgovaraju osvežavajuća pića s kiselim prizvukom, a oduševiće ih kokteli u čaši s puno leda i ukrasnih kišobrana.

Devica bira marelicu

Sofisticirana Devica ima istančani ukus po pitanju pića. Ona ne voli kratka pića, a kod koktela joj je najvažnije da nema previše začina kojei vrlo lako mogu uznemiriti njen slab želudac. Njoj najviše odgovaraju kokteli sa marelicom i rajčicom pomešani s nekoliko kapi džina ili votke, dok u bezalkoholnoj verziji bira sokove od celera.

Vaga ne može odoleti koktelu s bobičastim voćem

Vaga jednostavno ne može da odoli bobičastom voću kao što su borovnice i maline, a oduševiće je puna čaša koktela pomešanog s votkom ili likerom od navedenog voća. Savršen dodatak piću je plod trešenje, maline ili borovnice koji će ostaviti za kraj. Ovaj znak voli i koktele od breskve.

(old_image)

Škorpija će začiniti zdrave koktele

Energična Škorpija opsednuta je kontrolom, ali kad je alkohol u pitanju ne snalazi se najbolje. Upravo zbog toga najviše mu odgovaraju zdravi bezalkoholni kokteli na bazi šargrape ili lubenice, kojie neretko začini crnim paprom, karijem ili kimom.

Strelac obožava koktele od manga

Strelac je pravi obožavatelj egzotičnog voća, a najviše voli mango koji će koristiti i za bezalkoholne i alkoholne koktele. O za razliku od drugih znakova Zodijaka svoje koktele meša sa šampanjcem, a ne sa votkom, rumom ili džinom. Za osveženje idealna mu je mešavina ohlađenog čaja od mente i borovnica.

Jarac slaže koktele od dinje i lubenice

Praktični Jarac za ukusan koktel iskoristiće sezonsko voće kao što su dinje i lubenice, a po potrebi će mu dodati nekoliko kapi alkohola. Najviše mu odgovaraju slatki ukusi, a neće stati samo na klasičnim koktelima već će voće iskoristiti za lečni šejk.

Vodolija voli samo zdrave koktele

Ambiciozna Vodolija opsednuta je zdravljem pa su bezalkoholni kokteli najoblji izbor za nju. Ona voli da meša dinje, dok će od bundeve napraviti mlečni šejk. Koktele voli da začini muškatnim oraščićem, cimetom i voćem rezaniim na kockice.

Ribe pristaju samo na egzotična pića

Ribe su kao i Strelac, ljubitelji egzotičnog voća, a najviše im se sviđaju kokteli s mangom, papajom i dinjom. One baš poput Jarca vole kremasta osveženja pa su šejkovi idealan izbor za njih, no u posebnim prilikama posežu i za alkoholnim pićima kao što su biljni likeri.

Izvor: 24sata

Pogledajte još