Sandra Bulok mrzi romantične komedije

LOS ANĐELES, 6. juna 2009. (Beta-AFP) - Američka glumica Sandra Bulok izjavila je da prezire romantične komedije i da je prestala da ih snima jer nisu kvalitetne niti smešne.

U novom filmu "The Proposition", koji ovog meseca počinje da se prikazuje u severnoameričkim bioskopima, Sandra Bulok igra ženu koja se udaje zbog dokumenata. "Ne bih ga nazvala romantičnom komedijom. Pre me podseća na filmove iz 1930-ih i 1940-ih godina u kojima je postojao pejzaž, scenario i malo drame. Ne možete imati dobru komediju bez drame", objasnila je glumica koja se posle dve godine vraća na veliki ekran.

Sandra Bulok, koja u julu puni 45 godina, proslavila se u epizodnim ulogama u akcionim filmovima "Brzina" i "Razbijač", a potom je postala tražena brineta koja je dobijala uloge osmišljene specijalno za nju, kao u filmu "Mis tajni agent" iz 2000. U filmu "The Proposition" igra Kanađanku koja radi u SAD i koja, kako bi izbegla proterivanje iz zemlje, mora da se veri sa svojim asistentom, koga igra Rajan Rejnolds, 13 godina mlađi od Sandre Bulok i muž Skarlet Johanson.

Pogledajte još