Saobraćaj intenzivniji na prilazima gradu i autoputu

Ivetić je rekao da radovi usporavaju saobraćaj u Ulici Omladinskih brigada i na Trošarini na voždovačkom Kružnom putu i Ulici Save Maškovića.

Pojačan je intenzitet saobraćaja na autoputu, gde ima vozila stranih registracija koja su u tranzitu, istakao je Ivetić.

Ivetić je rekao da je malo intenziivniji saobraćaj na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, Ibarskoj i Savskoj magistrali i na Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda.

Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 85 i 94 od danas saobraćaju delimično izmenjenom trasom u delu od novog mosta na Adi Ciganliji ka Ulici Jurija Gagarina, zbog radova, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Sloba Mirković.

Vozila na linijama 85 i 94 sa mosta na Adi saobraćaju ulicama Jurija Gagarina desno i Milutina Milankovića levo i potom se vraćaju na svoje redovne trase, rekao je Mirković i najavio da će ova izmena biti na snazi do ponedeljka 22. jula.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 940 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 86 tramvaja, 62 trolejbusa i 792 autobusa, dodao je Mirković.

Izvor: Tanjug via Blic

Pogledajte još