ZAR NE BI BILE SJAJNE DRUGARICE: Vendi braneći Staniju izblamirala starijeg kolegu!

"Farma je vrsta pozorišta, koja ne počiva kako Era čuči na hoklici i muze kravu, nego da li razmišlja ili ne" - izjavila je Vesna Vukelić Vendi snoć u emisiji "Farma narod pita" i žestoko se posvađala sa drugim gostom - Erom Ojdanićem.

Pevačica je iznela i svoje viđenje starlete Stanije Dobrojević:"Era je bio naklonjen Staniji i imao je simpatije prema njoj. Video je Staniju i skenirao je, pa je zavijao kao kojot na mesečini. I ako ona ne radi, to je trebalo je publika da odredi, a ne vi u Farmi. Postoji nešto što se zovi umni rad. Svako može da cepa drva i da pere suđe."

Stanija je ovu izjavu oduševljeno pozdravila napisavši na svom Twitter profilu: "Vendi je sve objasnila!"

"Stanija ne voli ništa što je sveto i srpsko. Čim krenu narodnjaci ona odmah ode. Ova Srbija je svakom raširila ruke i privila ih, pa poštuj tu Srbiju, rekao je Era pokušavajući da od svoje krš muzike napravi uslov za postajanje Srbinom.

Vendi je imala odgovor i na ovu izjavu: "Matica Srbija mora da primi sve ljude. Ona nije naučila da sluša tu muziku. Ne brani se tako srpstvo. Kako se brani srpstvo, ako ne znamo koju slavu slavimo", branila je Vendi Staniju.

"Ona mora da zna pesmu Igrale se delije nasred zemlje Srbije", bio je izričit Era.

"Ne meri se vera tim šta ti slušaš. Ako ti slaviš Markovdan, a ne znaš ko je sveti Marko, evanđelista Marko. Tako se brani srpstvo, a ne demagogija i šajkača", rekla je Vendi Eri. Folkerka je izjavila i to da su ostali farmeri napali Staniju jer je individua i nije htela da se priključi kolektivizmu i da su joj samo tražili zamerke jer je odskakala od njih.

M.N


Pogledajte još