IPAK, ONA JE BEOGRAĐANKA BEZ CELULITA: Uroš otkrio šta bi uradio za Sindi!

Učesnici poslednje sezone Velikog brata kaskader Uroš Ćertić i pevačica Ivana Stamenković Sindi uživaju u ljubavi i planiraju letovanje.

"Ivana će uskoro ekranizovati svoju pesmu "Telo gori" koja je postala veliki hit, u režiji Dejana Milićevića, a ja ću se pojaviti u spotu", kaže Uroš.

Na pitanje da li će goreti, kao što je nedavno goreo za potrebe jednog performansa u centru grada, kratko nam je rekao: "Možda, ko zna. Ako bude bilo potrebno, hoću, zašto da ne".

Iako je njegovo učešće u rijalitiju obeležilo simuliranje seksa sa Avom Karabatić, što ga je koštalo i ispadanja iz takmičenja, kaskader je pravu ljubav našao u drugoj učesnici, ali nakon izlaska.

"Ne opterećujemo se svadbom niti planiranjem proširenja porodice. Uživamo, lepo nam je i idemo polako. Planiramo zajedničko letovanje i iako još uvek nismo odlučili da li ćemo u Grčku ili Tunis, radujemo se putovanju. Ići ćemo sami i odmorićemo se od svega. Ja sam poslednjih nedelja radio na filmu "November Man" sa Pirsom Brosnanom i imam obaveze na tom filmu do sredine avgusta. Nakon toga, planiram da se posvetim sebi i Ivani", rekao je Uroš.

Na pitanje koliko se njemu i Ivani promenio život nakon učešća u Velikom bratu, bez razmišljanja kaže: "Ivani se nije promenio uopšte. Ona je u ovome već 15 godina. Meni se promenio puno. Zovu me ljudi, nude mi posao, reklame, prepoznaju me na ulici..."

Od kada su izašli iz kuće Velikog brata, njih dvoje se često mogu videti kako jezde gradom na Uroševom motoru, a ne ispuštaju jedno drugo ni na javnim događajima i u gradskim kafićima.

Uroš je priznao da je za Sindi čuo od drugova pre ulaska u kuću i da mu se dopala jer je prirodan tip. Pored toga otkrio je i da je njegov tip devojke jer je Beograđanka i nema celulit. Ivana je s druge strane rekla da voli što je Uroš džentlmen.

Pogledajte još