6 stvari koje muškarci priželjkuju tokom prvog seksa

Oralni seks

Odličan oralni seks: Ovo nije jedina važna stvar, ali pokazuje da ste spremne da dajete, koliko i da primate.

Aktivnost

Budite aktivne: Ne treba da skakućete kao trogodišnjak, ali ne možete ni njemu da dozvolite da radi sav posao.

Ne skrivajte se

Pomirite se sa svojim izgledom: Sakrivanje ispod čaršafa, gašenje svetla, znate već proces... Čak i da imate celulit, pomirite se s tim, pustite da vas vidi celu i oboje ćete uživati.

(old_image)

Bez brige

Ne brinite unapred o tome kakav je u krevetu: Prvi seks može da bude odličan, ali zavisi i od očekivanja. Znajte da oboje želite da uživate i prepustite se. Postoje još dve stvari koje mogu da se dese usled nervoze - nedostatak erekcije ili uranjena ejakulacija. Kako vi reagujete na ova dva problema, pokazuje koliko će vam seks biti dobar u budućnosti.

Nemojte da preterujete, prihvatite to kao normalno, dajte mu do znanja da imate razumevanja i da ste otvoreni i da može da razgovara s vama o tome. Ako odreagujete tako da mu bude neprijatno, sledeći put će nervoza biti još veća, a šanse za ovakve problem takođe.

(old_image)

Pokažite da uživate

Dajte mu do znanja da uživate: Muškarci su svesni da žene glume orgazam, pomozite mu da shvati da zaista uživate. Ne morate da mu povlađujete i da se pretvarate da volite sve što radi (osim ako je to istina), ali mu dajte do znanja kad uradi nešto što vam prija.

Bez izliva emocija

Izlive emocija posle seksa ostavite za prijatelje: Ukoliko krenete da razmišljate da li ste sad u vezi i da ga smarate time, on će osećati pritisak. Ako mu se zaista sviđate, ostaćete u kontaktu i organizovaće sledeće viđanje.

Što opuštenije budete, on će biti zainteresovaniji. Uputite mu nekoliko značajnih pogleda, ali ne preterujte ni u čemu.

Izvor: 24sata

Pogledajte još