Teri presrećan zbog dolaska Ančelotija u Čelsi

BEOGRAD, 6. juna 2009. (Beta) - Kapiten fudbalera Čelsija Džon Teri izjavio je da je presrećan što je na mesto trenera tog kluba došao Italijan Karlo Ančeloti.

"Otkad je Ančeloti došao u klub priča se da će dosta vrhunskih igrača potpisati za Čelsi. Presrećan sam zbog toga. Verujem da ćemo sa novim trenerom napraviti poslednji korak ka uspehu", rekao je za televiziju Skaj kapiten Čelsija, aludirajući na neuspele pokušaje londonskog tima da osvoji Ligu šampiona u poslednjih pet sezona.

Teri i u reprezentaciji Engleske radi sa italijanskim trenerom Fabijom Kapelom.

"Italijanski treneri, prilikom pripreme utakmica, uglavnom se orijentišu na taktiku. To sam video kad je Kapelo postao selektor, očekujem da će slično biti sa Ančelotijem", ocenio je on.

Teri je kazao i da je od saigrača iz reprezentacije Dejvida Bekama i od bivšeg klupskog kolege Andreja Ševčenka čuo dobre stvari o načinu rada Ančelotija.

"Od Bekama i Ševčenka sam čuo sjajne stvari o Ančelotiju. Kažu da je on najbolji trener sa kojim su radili. Ančeloti ima iskustvo i znanje da nas dovede do samog vrha", zaključio je Teri.

Pogledajte još