CECA U BUDVI: Šta mislite kolika je cena separea za njen nastup?

Svetlana Ceca Ražnatović izazvala je haos u Budvi. Svi žele da dođu do karte za njen sutrašnji nastup u diskoteci „Top hil“. Ona će na svom prvom ovogodišnjem koncertu na Crnogorskom primorju preneti deo atmosfere s beogradskog Ušća, te je veliki broj onih koji žele to da osete.

Njeni fanovi iz svih krajeva Crne Gore ne žale para kako bi prisustvovali nastupu. Iako su cene rezervacija paprene, najveća diskoteka u Budvi je rasprodata još pre nekoliko dana. Oni s najdubljim džepom sedeće u separeima, za koje je bilo potrebno izdvojiti čak 3.000 evra.

- Ceca je najveća zvezda na Balkanu i ne treba da čudi što su cene rezervacija toliko visoke. U separe od 3.000 evra, a koji gleda direktno na binu, može da se smesti deset osoba. Ima i onih od 1.000 evra, dok je cena stolova 500 evra - govori naš dobro obavešten izvor.

Ceca će odsesti u hotelu „Splendid“ u Bečićima. Tu će uživati u jednom od najluksuznijih apartmana, gde će moći da se opusti pred nastup.
Zbog velikog interesovanja i velikog broja ljudi koji neće moći večeras da uđu u „Top hil“, Ceca će ponovo nastupiti u toj diskoteci 4. avgusta.

Kurir

Pogledajte još