SUZE, BOL I OPROŠTAJ: Goga Sekulić jedva izdržala sahranu

Oprostila se zauvek od voljenog čoveka posle samo dva meseca braka.

Goga Sekulić juče je na beogradskom groblju Orlovača na večni počinak ispratila supruga Igora Ramovića, koji je u nedelju preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa u 41. godini.

Deca nisu došla

Od Igora su se oprostili i majka Zorica i otac Zoran, rodbina i prijatelji, među kojima je bilo i mnogo poznatih ličnosti. Njegovih bivših supruga, kao i dece, koja žive u inostranstvu, nije bilo.

Goga je na opelu pokušala da se drži muški. Gledala je u jednu tačku. Dok je koračala za kovčegom, noge su počele da je izdaju, pa se pridržavala za vozilo. Slomljena od tuge i bola, nije više mogla da se suzdrži. Tiho je jecala i stezala zube. Snage da govori nije imala.

- Da mi je neko rekao da će se ovo dogoditi, ne bih mu verovala - bilo je sve što je rekla.
Oko nje su bili njeni majka, otac i sestra. Tu je bila i svekrva, koja je brisala suze dok je primala saučešće. Igorovom ocu Zoranu pomagali su da ostane na nogama.

Oproštajni govor

Oproštajni govor održao je Ramovićev prijatelj iz detinjstva:

- Borio si se da istraješ i ne poklekneš, ali nažalost, ovo je bila jedina izgubljena bitka. Bitka u kojoj su te do poslednjeg dana pratili ljubav majke i supruge i svih koji su te voleli.

Za sobom si ostavio dvoje dece, pregršt zanimljivih uspomena i prijatelja, jednu istinsku ljubav krunisanu brakom iz snova, bajkovitu i nalik antičkoj tragediji. Pamtićemo tvoj dobrodušni karakter i mangupski osmeh, svojevrstan malom broju beogradskih vitezova. Mnogima ćeš ostati u lepom sećanju jer si plenio sve oko sebe, bio duša od čoveka. Niko još ne veruje da te više nema, da nisi oko nas. U nama odjekuju poznate reči pesme „A sad adio, i ko zna gde i ko zna kad“. Igore, Ramke, neka te anđeli prate i neka ti je laka zemlja.

Ove reči svima su izazvale suze. Zaplakala je i Ceca Ražnatović, koja je čvrsto prigrlila Gogu. Plakale su i Dara Bubamara, Jovana Tipšin, Dajana. Od Ramketa, kako su ga zvali prijatelji, oprostili su se i Džej, Marko Bulat, Boban Rajović, Damir Handanović, Aca Bulić, Nebojša Bojović i mnogi drugi.

Izvor: Kurir

Pogledajte još