KRAJ SE NE NAZIRE: Ljuba se vratila bivšem dečku (FOTO)

Ljuba Pantović se pomirila s bivšim dečkom!
Ne, nije sa Aleksandrom Čabarkapom, s kojim je trudna njena šesnaestogodišnja ćerka Aleksandra, već s Slobodanom Brakovićem, dečkom s kojim se zabavljala pre njega. Bar tako tvrdi Čabri.

(old_image)

Ljuba je malo spustila loptu. Valjda zato što se pomirila s bivšim dečkom, koji radi u Žandarmeriji. Zovu ga Sloba Spodoba. Imate njihove slike na Fejsu - otkrio je za Kurir dečko koji je Ljubi „zabo nož u leđa“ dok je ona bila na „Farmi“, a njena ćerka je u svom telefonu tražila fotografiju da nam pokaže maminog sadašnjeg momka.

(old_image)

I zaista, kako su nam njih dvoje ispričali, na Ljubinom Fejsbuk profilu se nalaze pomenute slike. Dečko po imenu Slobodan Braković bio je u društvu Pantovićeve, njene mlađe ćerke i novih prijatelja Goce Božinovske, Jovane Nikolić i Mikija Mećave, s kojima je bodi-bilderka nastavila druženje i po završetku rijalitija. Sudeći po fotografijama, njen novi-stari dečko se odlično uklopio. Pozvali smo bivšu farmerku da proverimo kad se pomirila s bivšim, ali ona nije želela to da komentariše.

Kurir

Pogledajte još