Policija intervenisala zbog Rade Manojlović?!

Folk pevačica Radmila Manojlović u noći četvrtak na petak napravila je pravu pometnju u klubu „Giardino“ u Novom Sadu, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta i gde skoro nije bila primećena tako vesela atmosfera kao što ju je ova pevačica napravila.

Pevačica je otvorila veče svojim velikim hitovima „Nikada više“ i „Marakana“, a potom je nastavila da ređa vesele pesme što svoje što svojih koleginica. Najdraže joj je bilo kada je pevala pesme Dragane Mirković, za koju je istakla da je njena omiljena pevačica i da obožava da peve njene pesme kao što su „Pitaju me u mom kraju“ i „Poslednje veče“.

Neke stvari preksinoć i nisu funkcionisale kako treba. U toku nastupa komunalni policijajci su svratili u ovaj klub i zatražili od zaposlenih da se muzika malo stiša jer je klub na otvorenom na krovu zgrade i čuje se glasnije nego u ostalim klubovima.

Muzika je blago stišana, ali veselja u nastavku nije falilo zbog čega je bila najviše zaslužna Manojlovićeva koja je oduševila Novosađane svojim reperotarom i energijom na bini.

Nakon nastupa, najpopulanija zvezda „Granda“ se sat vremena fotografisala sa svojim fanovima koji su došli da uživaju na njenom nastupu i za razliku od mnogih zvedica i zvezda koje pored sviojih obožavatelja projure kao sumanute, Rada se tako nije ponašala već je pristala na fotkanje sa bilo kim ko je to poželeo. Na ovakav način ona je mnogima na estradi pokazala kako treba da se ophode prema onima koji ih podržavaju.

Izvor: Pulsonline.rs

Pogledajte još