Gužve: Na prelazima se čeka od 30-120 min

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom na ulazu u zemlju čeka se oko dva sata, a na izlasku oko 30 minuta, rekla je Tanjugu dežurni u AMŠ Ivana Dragović precizirajući da su to podaci od oko 12.00 sati.

Ona je navela i da se na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom u oba pravca, na prelaz granice čeka oko sat i po dok se na graničnom prelazu Preševo, na ulaz u Srbiju čeka oko 30 minuta.

Prema njenima rečima, na tom graničnom prelazu, za izlazak iz zemlje vozačima je potrebno oko sat vremena.

Branković je navela i da se na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Goru, na izlazu iz Srbije čeka od sat do sat i po vremena.

Ona je navela i da je na tom graničnom prelazu na ulaz u Srbiju čeka oko 30 minuta.

AMSS je jutros saopštio da se na najfrekventnijim putnim pravcima zbog letnje turističke sezone tokom dana očekuje se pojačan saobraćaj posebno na putevima koji vode ka Crnoj Gori i Makedoniji.

Savetuje se svim vozačima da, ukoliko planiraju putovanje prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Od 20. do 23. jula, od 22.00 do 05.00, radovi na delu državnog puta IA reda, broj 1, (autoput E-75), na mostu "Gazela", u oba smera.

Danas i sutra će se od 07.00 do 19.00 raditi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-170), na deonici Begaljičko brdo, smer Niš-Beograd.

Zbog radova na deonici državnog puta IA reda (autoput E-75) u zoni Novog Sada, u smeru Subotica-Beograd, vozila se preusmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Takav režim trajaće do 31. avgusta.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Na putu IA-4 Kneževići-Kremna, na vijaduktu Šljivovica, zbog oštećenja kolovoza, saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom.

Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom.

Izvor: beta, b92

Pogledajte još