Pobedite celulit: Pet stvari koje pomažu bez greške!

  • Četka za telo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a četka za telo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljaj bedra i to u smeru od koljena prema stomaku i već za nekoliko nedelja uživaj u lepšem pogledu na svoju guzu i noge.

  • Anticelulit gel i krema

Naravno, anticelulit gelovi i kreme ne mogu da uklone paklenu "narandžinu koru" s tvojih butina, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korištenje ovih preparata donosi više pozitivnih učinaka: glatke noge, negovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodiš pri svakom nanošenju.

  • Žuti ili zeleni čaj

Ispijanje vode svakako će pomoći u tvojoj borbi protiv celulita, a ako svakog dana popiješ litru rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbaciće loše stvari iz tvog organizma i pročistiti ga, a osim bolje probave, doneće ti i lepši izgled u bikiniju.

  • Borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i vene, pa probaj da ih konzumiraš barem nekoliko puta nedeljno umesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat će te oduševiti.

  • Vežbe za noge i guzu

Svaki dan odvoji barem deset minuta te ih posveti izvođenju vežbi za noge i guzu. Pravilnim izvođenjem vežbi, salo s tih "kritičnih" područja brzo će se otopiti, a s njime i celulit.


Kurir

Pogledajte još