SUPARNICE U ISTOM SOSU: Prinuđene da razgovaraju uprkos žestokom sukobu

Ena Popov i Stanija Dobrojević suočile su se prvi put nakon žustrih svađa zbog bivšeg dečka Gojka Kačara! I to uživo pred kamerama u emisiji „Farma, narod pita“. Ni jedna ni druga nisu mogle da izbegnu ovo „vatreno krštenje“, pošto je voditeljki zapalo da ugosti bivšu farmerku, ali i svoju nekadašnju suparnicu.

- Došao je red da Stanija gostuje, a Ena vodi emisiju. Kad su joj organizatori rekli da će ugostiti ovu farmerku, voditeljka se nije bunila, rekla je da je to posao i da će ga ona odraditi. Iako se starleta trudila da uđe u priču s njom pre emisije, ali i posle nje, Ena ju je uporno ignorisala.

U jednom trenutku Stanija je čak i krenula nešto da je pita, na šta je Ena rekla da će sve što treba ispričati u studiju. I zaista, dok su kamere bile uključene, prema gošći je bila ljubazna.

Međutim, čim su se isključile, prestala je da se obazire na Stanijine pokušaje da joj se obrati - otkriva Kurirov izvor koji se zadesio na licu mesta.

Pozvali smo voditeljku da nam ispriča kako je protekao susret s bivšom suparnicom, a ona nam je kulturno odgovorila:

- Svaku emisiju doživljavam kao novi izazov, a pošto se ovim poslom bavim već 12 godina, sebe smatram profesionalcem i shodno tome uvek se trudim da budem na visini zadatka
- kaže Ena.

Stanija nam je potvrdila da ju je Ena dočekala kako i dolikuje: Ta priča je daleko iza nas, Ena je bila skroz profesionalna. U emisiji sam uživala ugled i poštovanje. Hvala gledateljkama koje su zvale i upućivale mi samo reči hvale. Sve je bilo u najboljem redu.

A kako je to nekada bilo? Podsećamo vas na to kako su se starleta i voditeljka čašćavale:

Ena: Stanija, kurvetino
Stanija: Ena, pevaš na Pigalu

Prepucavanja koja su započela prozivkama u novinama kulminirala su na Fejsbuku.

Ena: Kurvetino, to što si u Americi i tamo se je.eš sa svakim i onim dedom iz Plejboja, ne daje ti za pravo da napadaš mene - srpsku divu! Smanji doživljaje!
Stanija: Slatko si me nasmejala. Koja diva, bre? Ja znam samo za Cecu! Čula sam da na Pigalu pevaš za 10 evrića...
Ena: To je moja stvar i šta ti je taj Pigal?
Stanija: Da si ikada bila u Parizu, znala bi šta je Pigal. Raspitaj se kad si već tu. ha-ha-ha.
Ena: Ha-ha, ne, vrano, takva mesta i zanimanja ostavljam propalim poput tebe. Ti to vidiš, znaš, baš si upućena u te cene, to ti je tarifa. Meni je ipak lepše na k nego tebi u Americi sa Gojkom. Stanija: Pogrešila si malo, ali znam da ti je lepše na njemu, to se vidi iz priloženog teksta, sutra nosim medijima da objave ovo!!! Baš si ćurka, Ena. I... Finito!

Izvor: Kurir

Pogledajte još