Horoskop i letnje romanse: Ovan traži samo seks, Rak pravu veliku ljubav

Ovnovima je avantura cilj

Visoke temperature, manjak odeće u kombinacija alkohola i smanjenih inhibicija pripadnike ovog znaka podstiču na zavođenje, posebno na plaži. Njihova strastvena priroda omogućava im da lako zavode, ali i da ih zavedu. No nemojte se zavaravati, duboka osećanja nemaju veze s tim. Dok god ima hemije, letnja avantura i beskrajni poljupci na plaži biće im zanimljivi, no čim krene razgovor o svakodnevnim stvarima - jednostavno će nestati.

Bik je zavodnik u kafiću na plaži

Klimatizovane prostorije, baldahini, udobne ležaljke, koktel u ruci i zgodan turista za drugim stolom - idealan su scenario za letnju romansu Bikova. Sledeći korak u zbližavanju je romantična večera s mnogo dobre hrane, a u avanturi će hedonistički uživati svim svojim čulima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loša stvar je da njihove afere kratko traju, piše 24sata.hr.

S Blizancima zabavi nema kraja

Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kostim, najglasniji su u društvu i večiti pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin, badminton ili odbojku. Ako uspete da ih uvučete u razgovor koji potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani, ali morate biti spremni za jednu aktivnu romansu u kojoj ćete stalno negde ići i biti okruženi drugim ljudima.

Rak pretvara aferu u ljubav

Pripadnici ovog znaka dugo će posmatrati svoju "metu" pre nego što odluče da priđu, a nakon što to učine verovatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vreme razviti duboka osećanja, pa druga strana to mora imati na umu te ne petljati s njima ako nije spremna na dugu vezu.

Lav je idealan materijal za letnu romansu

Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za letnje ljubavi. Pošto dobro izgledaju, zavešće vas svojim nastupom i fizičkim izgledom na plaži, ali tek u dubljem razgovoru otkrivaju svoju nežnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Devica želi zabavu bez ikakvih obaveza

Koktel u jednoj, mobilni u drugoj ruci i mozak "na paši" - opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tokom cele godine kontrolišu, a na godišnjem odmoru potpuno opuste. Pošto nisu skloni takvom, za njih razuzdanom ponašanju, u svojoj će glavi unapred ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i puno uživanja, a pobeći će glavom bez obzira na spomen mogućeg nastavka odnosa.

Vaga voli letnje ljubavi s puno romantike

Romatični pripadnici ovog znaka znaju šta su letnje romanse, ali u njima se ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi - traže puno romantike, komplimenata i zavođenja. Retko će same prve pristupiti simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mestu gde bi oni mogli da budu. Nekoliko dana provedenih s Vagama donose lepa sećanja za ceo život, ali samo za one koji su spremni puno da se trude u osvajanju.

Za Škorpiju je leto vreme za nova osvajanja

Gitara, lopta ili suncobran, bilo šta može biti rekvizit kojima ovi majstori zavođenja privlače druge. Većina pripadnika ovog znaka željna je letnih avantura i retko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare te se umesto kratke i slatke letnje afere bespovratno zaljube - onda kad to najmanje očekuju.

Strelac voli neobične scenarije

Plaža je idealno mesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvereno privlače poglede svojim ekstrovertnim ponašanjem. Može ih osvojiti poziv na bandži džamping, paraglajding ili vindsurfing. Njihovi će poljupci biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, ali to je više uticaj leta nego trag koji je na njih ostavila druga strana. Strelci samo uživaju i u tome su jako dobri.

Jarac sam sebe ne prepoznaje

Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka leto svake godine iznova zavodi, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez preterane brige o posledicama svojih dela. Neće sami prići simpatiji, već će kao primadone čekati da se njima pristupi, kako bi držali konce u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učiniće ih poželjnima za mnoge.

Vodoliju će privući neobična ličnost

Čitanje poezije, sviranje gitare ili filozofski razgovori uz čašu vina - situacije su u kojima Vodolija odlučuje da deluje i zavodi. Kao i inače, neće ih privući netko ko samo dobro izgleda, već im je čak i važnije da druga strana zrači šarmom i harizmom. Ipak, koliko god njihove namere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.

Ribe su senzualne i ne štede emocije

Pripadnici ovog znaka su letnji ljubavnici za poželeti - senzualni, direktni i romantični. Zajedno možete ići na ronjenje, izranjati školjke ili se samo držati za ruke dok promatrate zvezdano nebo, a osećaj ljubavi s njima je zagarantovan. Na kraju vašeg druženja pustiće iskrenu suzu, tako da se s njima druga strana ne može osećati iskorišćeno, čak i ako su bili samo nevažna meta zavođenja.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još