Seks kao lek protiv mamurluka

Ne postoji pravi naučni dokaz za to, ali sasvim je normalno i uobičajeno osećati se napaljeno kada se probudite nakon pijanstva.

Stručnjaci za seks kažu da je u ljudskoj prirodi da želimo malo akcije nakon burne prethodne noći. Ljudi žude za instant zadovoljstvom, a najbolji način da preživite sinoćnje pijanstvo je jedan dobar orgazam, posle kojega ćete biti spašeni od mamurluka.

Kako lečiti mamurluk seksom? Savetujemo vam da isprobate neke seksi savete za vreme mamurluka: - Podignite kolena, dok on u vas ulazi otpozadi; - Protresite se polako zajedno dok ne pronađete ritam koji će vam odgovarati; - Imajte spor seks uz minimalnu snagu i trud sa obe strane

Svi znaju da se za vreme seksa luče endorfini i oksitocin i kod žena i kod muškaraca, i da oba pola žude za podsticajem hormona nakon silnog alkohola od sinoć.

Međutim, kad je reč o seksu za vreme mamurluka, verovatno ćete biti prilično osetljivi. Ako osećate mučninu, ipak preskočite oralni seks, jer bi to mogla biti kap koja bi prelila čašu.

Takođe bi se mogli osećati bolesno i malaksalo, stoga seks treba da bude nežan i spor uz puno maženja. Za vreme mamurluka treba vam moralna podrška i fizički kontakt.

Stoga, sledeći put kada se prepustite blagodetima noćnog života, izbegavajte hrpu hrane, tablete protiv bolova i prepustite se ugodnom seksu koji je bolji i zabavniji za vas.

Izvor: 24sata

Pogledajte još