Horoskop za 22. jul

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Najbolje se osećate kada sve teče po vašim planovima, ali faktor iznenađenja često ume da vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete svoje saradnike, neko može da vas usmeri ka dobrom rešenju.

Ljubav: Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po vašem mišljenju izgledaju nevažno da biste im davali posebno značenje.

Zdravlje: Profiltrirajte svoje misli i osećanja, prijaće vam relaksacija.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Ne dozvoljavate da neko menja postavljene kriterijume, ako oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesima. Umete da upotrebite svoj autoritet, ali i ostale metode koje donose najbolji efekat u poslovnim pregovorima.

Ljubav: Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz vas nalaze najdraže osobe. Partner ume da vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na vaše raspoloženje.

Zdravlje: Prijaće vam aktivan odmor i dobra nega.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Vaša prednost u odnosu na ostale saradnike se ogleda u tome, što vi imate efikasnija rešenja i jasnu predstavu o svojim dugoročnijim ciljevima. Poslovni rizik može da se isplati, ako ostanete dosledni u svojim namerama.

Ljubav: Uspevate prilično dobro da se kontrolišete i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa Vašim raspoloženjem ili ukusom. To je mudra odluka.

Zdravlje: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu, izbegavajte neke loše navike.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Niz srećnih okolnosti utiče na dobar poslovni ishod. Važno je da prepoznate dobru priliku i da razmenjujete korisne informacije sa pouzdanim saradnicima. Udružite svoje interese sa jednom osobom.

Ljubav: Ponekad vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rešenje za vaše probleme, ali preterana doza teatralnosti sa vaše strane možda najviše ima za cilj da provuče nečiju pažnju.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da neko remeti vaše raspoloženje i koncentraciju.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Poslovne mogućnosti se često menjaju, tako da faktor dobre procene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije.

Ljubav: Jasno vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali vi neprekidno smišljate novi način delovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja. Prilično ste uporni.

Zdravlje: Planirajte izlazak, šetnju ili neku sportsku aktivnost.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Pohvala, nagrada ili priznanje na vas deluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u svoje sposobnosti i očekujete pozitivne rezultate.

Ljubav: Delujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili svoje planove. Imate dobru procenu, ali ne volite da vas neko kontroliše i proverava vaš način poslovanja. Smetaju vam nečiji komentari.

Ljubav: U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene koji naslićujete. Pitanje je, da li imate mogućnost izbora i dobru zamenu kao privremenu odstupnicu.

Zdravlje: Prijaće vam kreativna izolacija i sati odmora.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Pokušavate da racionalizujete svoje obaveze i da ispoštujete nečije zahteve. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese, kako biste izbegli moguće nesporazume i komplikacije. Proveravajte različite informacije.

Ljubav: Stalo vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se to naslućuje kroz Vaše ponašanje. Preterivanje može da prouzrokuje novi nesporazum.

Zdravlje: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Razmena informacija donosi kontra efekat, umesto da usmerite svoju pažnju na započeti posao vi se bavite sporednim temama. Potrebna vam je bolja selekcija prilikom izbora odgovarajućih tema i saradnika koji mogu da vas podrže u poslovnoj akciji.

Ljubav: Kada se stvari otrgnu kontroli teško je dokazati dobre namere, posebno pred osobom koja nema dovoljno emotivnog poverenja ili sluha.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i osobe koje vas iritiraju.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Iskustvo vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredelite za najbolje rešenje. Ono što deluje lako ili jednostavno, ponekad u sebi krije dodatne probleme koji se teško prevazilaze.

Ljubav: Imate potrebu da ubedite svog partnera u drugačije mišljenje, ali ne treba da se oslanjate samo na snagu razuma. U određenom momentu upotrebite snagu svojih osećanja.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Potreban vam je neko da vas usmeri u dobrom pravcu ili da vam olakša odredjene uslove koji vas usporavaju. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje se ne nalaze na listi vaših poslovnih interesovanja i prioriteta.

Ljubav: Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje i na takav način dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su vaše sumnje i opravdane.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Umete da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali to jos uvek nije dovoljno da biste se osećali smireno i ponosno. Zainteresovani ste za neke nove mogućnosti, različiti izazovi u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem.

Ljubav: Delujete veoma oprezno i ne želite da neko sumnja u vaše namere. Međutim, uvek postoji nešto što može da se protumači na drugačiji način i kao da vas odaje pred bliskom osobom.

Zdravlje: Potrudite se da bolje kontrolišete svoju impulsivnost.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još