NE GUBI VREME: Pogledajte ko je nova devojka Vladimira Stojkovića!

On je u petak veče viđen na beogradskom splavu „Saund“ kako se ljubi s manekenkom Dejanom Živković, koja je ostala upamćena i po tome što je pre dve godine imala letnju avanturu s Lolom Smiljanićem.

- Učesnica rijalitija „Top model“ na Prvoj TV često se može videti u Stojketovom društvu, a njihove simpatije potvrđuje i fotka dela njenog lica koju je on postavio na Instagram i ispod nje, pored njenog imena, nacrtao srca - otkriva Kurirov izvor.

(old_image)

Nova devojka fudbalskog reprezentativca i ranije je pikirala fudbalere! Tako je pretprošle godine na Crnogorskom primorju uslikana u strasnom zagrljaju s Vladinim dojučerašnjim klupskim kolegom Milanom Lolom Smiljanićem.

- Manekenka se ovog leta provodi s Vladimirom u Beogradu, dok je njegova, sada već bivša supruga s detetom na moru u Crnoj Gori. Bojana se, inače, preselila u Mali Mokri Lug, u kuću svojih roditelja, a on je ostao u stanu u kojem su donedavno zajedno živeli - zaključuje naš sagovornik.

Pozvali smo Dejanu, ali su njeni brojevi telefona poznati redakciji ostali nedostupni, dok je Bojana na Fejsbuku napisala:

- Glupi ljudi vuku očekivano glupe poteze...

Kurir

Pogledajte još