SNS: URS pokazuje nepoverenje prema partnerima

"Signali koji se šalju iz URS-a pokazuju dozu nepovrenja prema ostalim parterima u vladi - ako kažemo naši ministri su radili najbolje, pa neka nam drugi parteri u vladi dokažu da nismo radili dobro", kazao je funkcioner SNS koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, SNS ne želi ništa da dokazuje.

"Nećemo i ne želimo ništa da dokazujemo, već da se svi dobro pogledaju u ogledalo i kažu da li su radili najbolje, da li je bilo prostora za više i bolje, za ono što gradjani od nas očekuju"
, rekao je on.

Prema njegovim rečima, svako odlaganje pokazuje odsustvo poverenja u koalicione partnere.

"Ako nema poverenja, onda tu ne treba da se bude i ako nema poverenja znači da ne delimo iste vrednosti", rekao je on.

Prema njegovim rečima, i URS je trebalo da odluku o rekonstrukciji donese na Glavnom odboru kao što će to učiniti SNS u petak.

"Mislim da i ostali partneri to treba da urade na glavnim odborima, a ne da se nadmudruju, da igramo šahovsku partiju, ljudima je u Srbiji muka od šahovskih partija, žele da osete pomak u radu vlade, a ne da mi dokažemo da neki ministar nije radio dobro i da treba da ide",
rekao je funkcioner SNS.

Glavni odbor Ujedinjenih regiona Srbije ovlastio je juče Predsedništvo stranke da donese konačnu odluku o daljem učešću URS-a u vladi i sve odluke u vezi s njenom rekonstrukcijom.

Čelnici URS naveli su da ta stranka namerava da ostane deo vladajuće većine, a Vecernje novosti su objavile da su se SNS i SPS dogovorile da vlada nastavi da radi bez URS.

(Izvor: Beta)

Pogledajte još