Stepanović od sutra zvanično šef stručnog štaba

NOVI SAD, 7. juna 2009. (Beta) - Dragoslav Stepanović je i zvanično imenovan za novog šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Vojvodina i sutra će se prvi put obratiti novinarima, saopšteno je iz novosadskog kluba kluba.

Stepanović će zvanično biti promovisan na konferenciji za novinare koju će FK Vojvodina organizovati u novoj zgradi Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku, kod Novog Sada.

Kako je danas preneo novosadski Dnevnik, između Dragoslava Stepanovića i FK Vojvodina sve je dogovoreno u subotu prilikom susreta novog šefa stručnog štaba sa predsednikom novosadskog superligaša Ratka Butorovića.

Stepanović je već bio viđen na klupi Vojvodine na početku drugog dela protekle superligaške sezone, ali je na njegovo mesto došao Ljupko Petrović, koji je tim, međutim, vodio samo dva prolećna kola.

Nakon Petrovića na klupu Novosađana je došao Zoran Marić, s kojim je Vojvodina sezonu završila kao vicešampion Srbije.

Stepanović je kao igrač nosio dresove OFK Beograda, Crvene zvezde, Ajntrahta iz Frankfurta i Mančester sitija, a za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 34 utakmice.

Kao trener vodio je Ajntraht iz Trira, Ajntraht iz Frankfurta, Bajer iz Leverkuzena, s kojim je 1995. godine osvojio Kup Nemačke, zatim Lajpcig, Štutgart Kikers, Ofenbah i Oberhauzen.

Pogledajte još