ČEKA NAS LUDILO: Ona ulazi na Farmu 5

Pregovori s potencijalnim učesnicima „Farme 5“ bliže se kraju.

Prema našim saznanjima, jedno od najvećih imena na imanju u Lisoviću u septembru biće Mira Škorić. Pevačica se u načelu dogovorila s produkcijom televizije Pink, ostalo je još da se utanače detalji koje pevačica zahteva da budu ispunjeni. Njoj sigurno neće biti teško da se snađe pred kamerama koje snimaju 24 sata jer je već učestvovala u „Velikom bratu“. A i sama je rekla, posle posete imanju tokom prošlog serijala, da bi rado prihvatila učešće.

- Fascinirana sam izgledom farme jer je imanje ogromno i mnogo bolje izgleda uživo nego na televiziji. Sad kad sam videla sve ovo, ukoliko bih dobila poziv, ušla bih bez razmišljanja. Volim izazove, volim životinje, jedino ne znam da muzem, ali bih i to naučila - rekla je tada Mira.

U seoskim poslovima Škorićevoj će se pridružiti Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža, koja se takmičila u poslednjoj sezoni „Zvezda Granda“.
- Njih dvoje su već postigli ugovor, a Mira će, ako sve bude kako treba, to učiniti sredinom nedelje. Sigurno je učešće i Suzane Mančić, koja će u Lisović stići s odmora u Grčkoj - kaže naš sagovornik blizak produkciji.

Izvor: Kurir.

Pogledajte još